foto nesimțire fără limite – mașini rămase în pană din cauza unor șuruburi aruncate pe strada oașa în vasile aaron
FOTO: Info Trafic Jud. Sibiu

Câțiva șoferi care au trecut miercuri prin cartierul Vasile Aaron, la ieșirea din Șelimbăr înspre strada Oașa, au avut ghinionul să calce cu roțile mașinilor pe mai multe șuruburi aruncate pe stradă.

S-a întâmplat miercuri după-amiază, iar șoferii nefericiți au sesizat și Poliția în acest caz. Potrivit reprezentanților IPJ Sibiu, aceștia nu au dorit însă să depună plângeri. În urma sesizărilor telefonice, s-au luat și măsuri pentru curățarea zonei respective.

După cum se poate observa în imaginile postate de un sibian pe grupul de Facebook Info Trafic Jud. Sibiu, din cauza șuruburilor, mașina a făcut pană.

foto nesimțire fără limite – mașini rămase în pană din cauza unor șuruburi aruncate pe strada oașa în vasile aaron
FOTO: Info Trafic Jud. Sibiu

Comentariile la postare nu au întârziat să apară, multe dintre persoane spunând că au trecut astăzi în zonă și au pățit la fel. „Astăzi am luat și eu unul de pe drumul ăla! Mare atenție!”, scrie Răzvan, în comentarii. De altfel, Elena, o sibiancă, spune că soțului ei i s-a întâmplat același lucru zilele trecute.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Acest lucru se datoreaza probabil ca locatarii din zona sunt deranjati de faptul ca tot mai multe masini din zona Selimbar tranziteaza strada respectiva. Primaria Selimbar permite dezvoltarea in zona si construirea a cat mai multor blocuri, fara a avea o solutie de infrastructura, de promisiuni e satula toata lumea. Acel drum nu este prevazut in nici o documentatie cadastrala. Ar trebui autoritatiile din Sibiu sa atraga atentia idililor Primariei Selimbar sa gaseasca solutii de trafic. Toti dezvoltatorii promit mai multe rute de intrare in Sibiu dinspre Selimbar, dar nu tin cont ca nu se pot realiza asa de usor, fiind vorba de doua institutii administrative diferite