foto broderii, țesături și piese vestimentare din portul sașilor la bazarul de paști

Sibienii sunt așteptați sâmbătă la Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, Gospodăria din Șeica Mică, Calea Minorităților Etnice, acolo unde are loc evenimentul „Bazarul de Paști”. Vizitatorii pot achiziționa diverse produse realizate de mână, dar și dulciuri.

Astfel, Muzeul ASTRA găzduiește sâmbătă, 13.04.2019, în interiorul și curtea gospodăriei săsești din Șeica Mică, evenimentul Bazarul de Paști. Este vorba despre o inițiativă organizată anual în sâmbăta Floriilor catolice de către Cercul de lucru manual al femeilor evanghelice din Turnișor – Handarbeitskreis Neppendorf. Evenimentul are loc în intervalul orar 11-15. foto broderii, țesături și piese vestimentare din portul sașilor la bazarul de paștiVizitatorii pot achiziționa de aici diverse produse realizate de mână: broderii, ţesături, piese vestimentare de port specifice sașilor și landlerilor din Turnișor, ornamente de Paști, turtă dulce etc.
Evenimentul se adresează publicului dornic de a achiziționa astfel de obiecte dar și de a afla informații legate de pregătirea sărbătorilor pascale ale sașilor și landlerilor din Turnișor.

Ultima oră

Comentariul meu