încă o sinucidere, iar metoda accidentul încă dă ”roade” la sibiu. ce s-a întâmplat marți în oraș
Foto Arhivă

Ziua de marți a fost una bogată în evenimente la Sibiu. Și bune, și rele. O femeie s-a sinucis, o bătrânică a fost înșelată, dar câțiva liceeni au o invenție interesantă. 

1- Sibiancă găsită spânzurată de țeava de gaz într-un apartament pe Oțelarilor

Tragedie la Sibiu. O femeie în vârstă de 40 de ani și-a încheiat socotelile cu viața, luni. Aceasta s-a sinucis în propriul apartament.

2- Deversări de fecale în pârâul Seviș. Provin din Cartierul Arhitecților

Faptul că în zona Sibiului se construiește fără nicio noimă și că nimeni nu verifică felul în care se execută proiectele se dovedește încă o dată, cu ”probe”. Cartierul Arhitecților este cunoscut pentru neregularitățile cu care s-a construit. De această dată vorbim despre poluare cu materii fecale. Cel puțin o conductă are transportă astfel de deșeuri se varsă în pârâul Seviș.

3- Bătrânică din Rășinari, păgubită de un procuror fals – I-a dat 10.000 de lei

O femeie în vârstă de 77 de ani din Rășinari a fost înșelată, în noaptea de luni spre marți, prin metoda accidentul. Bătrâna i-a dat unui fals procuror suma de 10.000 de lei, care a mințit-o că fiica sa a provocat un accident.

4- Programările la RAR Sibiu – Pont despre cum să prinzi un loc în maxim două săptămâni

Numărul mașinilor crește la Sibiu pe zi ce trece, iar majoritatea lor sunt noi sau cumpărate din străinătate. Asta înseamnă că trebuie înmatriculate aici. Iar asta înseamnă timpi foarte mari de așteptare până când se ajunge la RAR pentru verificare și întocmirea actelor. Dar, la Sibiu există totuși o posibilitate să obțineți o programare în aproximativ două săptămâni.

5- Cel mai mare târg de haine vintage din Sibiu – Vinzi, cumperi și redai fericirea unui tânăr

Trei tinere sibience vin în ajutorul unui adolescent în vârstă de 17 ani, dintr-un centru de plasament din Sibiu, care se confruntă cu depresia și anxietatea. În acest sens, Roxana Gavrilă, Irina Stănciulescu și Roxana Stoica organizează cel mai mare eveniment de tip Garden Sale din Sibiu în acest weekend, în Valea Aurie, banii strânși fiindu-i donați băiatului.

6- Trei liceeni de la „Goga” au inventat un sistem cu infraroșu de economisire a energiei

Trei elevi ai Colegiului Naţional „Octavian Goga” din Sibiu, sub coordonarea profesoarei Florentina Ileşan, au câştigat un premiu de 4.500 de lei, din partea companiei Enel, cu proiectul „Sistem de economisire a energiei electrice”. Cei trei sibieni au conceput un sistem inteligent pe bază de bariere în infraroşu puse la uși, prin care se controlează în mod automat luminile dintr-o locuinţă şi care ţine evidenţa numărului de persoane din încăpere, potrivit unui comunicat de presă.

Ultima oră

Comentariul meu