gonea cu o motocicletă neînmatriculată la dârlos – nu avea nici permis
FOTO arhivă

În ziua de 8 aprilie, polițiștii rutieri au identificat doi bărbați care conduceau autovehicule pe drumurile publice fără a deține permis. Unul dintre ei conducea o motocicletă neînmatriculată.

În jurul orei 21,00, în localitatea Curciu, din comuna Dârlos,polițiștii au oprit pentru control o motocicletă condusă pe strada Principală de către un localnic în vârstă de 42 de ani. Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere, iar motocicleta este neînmatriculată. În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.
De asemenea, în jurul orei 19,30, pe raza localității Daia, polițiștii au identificat un sibian în vârstă de 32 de ani, aflat la volanul unui autoturism deși nu deține dreptul de a conduce. În consecință, s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Ultima oră

Comentariul meu