Pompierii au luptat cu focul timp de cinci ore, iar focarul de gripă de la o grădiniță s-a stins. Știrile de luni la Sibiu

Săptămâna  a început la Sibiu cu evenimente din domenii diferite. Un incendiu puternic a fost stăvilit de pompieri și mai mulți sibieni au fost prinși de polițiști în timp ce furat niște stâlpi.

1- Incendiu stins după 5 ore la Cisnădioara; pompierii au salvat casa unui sibian

Pompierii au reuşit după cinci ore să stingă un incendiu care a izbucnit luni, în jurul orei 14.00, la Cisnădioara, pe strada Cireşilor. Din fericire, nimeni nu a fost rănit şi a fost salvată casa. Au ars doar utilaje.

2- Copiii bolnavi de gripă de la Grădinița 5 din Sibiu s-au însănătoșit

Doi copii în vârstă de 3 ani, de la Grădinița nr. 5 din municipiul Sibiu, au fost tratați de gripă tip AH3, diagnostic confirmat luni, de către Institutul Cantacuzino din București. Alți 7 copii și trei persoane adulte, din rândul personalului grădiniței au fost bolnavi, suspecți de gripă la finalul lunii martie.

3- Marile magazine din Sibiu amendate drastic de OPC după reclamații – Clienții au avut dreptate

De foarte multe ori când mergem la magazin observăm neregularități. Suntem nemulțumiți, iar pentru acestea situații ne putem adresa Oficiului pentru Protecția Consumatorului. unii dintre noi nu o fac din lipsă de timp sau din comoditate, alții însă reclamă ceea ce nu este conform. Iar la Sibiu, în ultimele șase luni OPC le-a dat dreptate în totalitate.

4- Sibieni prinși în flagrant în timp ce încercau să fure zeci de stâlpi metalici de la o fermă

Trei sibieni, dintre care un minor, au fost depistați de polițiști chiar în timp ce încercau să fure 43 de stâlpi metalici de la o fostă fermă viticolă din Hoghilag.

5- Autoutilitară în flăcări pe strada Lungă

Un echipaj de pompieri din cadrul ISU Sibiu a intervenit de urgență pe strada Lungă acolo unde o autoutilitară a izbucnit în flăcări.

 

Ultima oră

Comentariul meu