miriuță după înfrângerea cu iașiul - ’’ne-am bătut singuri. mi-aş dori să jucăm meciurile acasă la sibiu’’

Antrenorul lui FC Hermannstadt, Vasile Miriuţă, spune că este în căutarea soluţiei care să o salveze pe echipa sibiană din zona periculoasă a clasamentului.

Echipa din Sibiu e pe antepenultimul loc din play-off, care duce la barajul pentru menţinerea în Liga 1 Betano, iar antrenorul susţine că poate redresa echipa, dacă va disputa următoarele partide din play-out pe teren propriu, pe stadionu din Sibiu.
Hermannstadt a pierdut acasă, la Piteşti, în faţa lui Poli Iaşi, scor 1-0, în urma unui penalty din care a marcat Teixeira. La finalul partidei, Miriuţă a cerut, încă o dată, ca echipa sa să poată juca acasă, la Sibiu: „N-am făcut o partidă bună. A venit acea greşeală a lui Pîrvulescu, nu înţeleg aceste greşeli, dar asta e viaţa noastră, a antrenorilor. Nu am mai reuşit să revenim. Nu am avut vreo ocazie în repriza a doua. Trebuie să fac tot ce depinde de mine ca să-i motivez pe băieţi. Dacă nu vom juca la Sibiu, va fi foarte greu.
Eu zic că sunt probleme şi fotbalistice, şi la mental. Azi ne-am bătut singuri. Eu mi-aş dori să jucăm meciul acasă, la Sibiu. Vă dau în scris că dacă jucăm cinci meciuri acasă, echipa asta merge bine. Dacă nu joacă bine acasă, eu îmi rup carnetul de antrenor. Suntem pe loc de baraj, dar trebuie să ne revenim”, a declarat antrenorul sibienilor pentru DigiSport.

Ultima oră

Comentariul meu