a fost weekend-ul accidentelor. ce s-a întâmplat la sibiu

Acest final de săptămână parcă a stat sub semnul evenimentelor negre. Au avut loc accidente, iar unul dintre șoferi a murit. Dar, Sibiul a pierdut și la fotbal.

1- Un sibian a murit și doi au fost răniți într-un accident grav produs la ieșirea din Avrig

Sibianul care a produs accidentul a murit și alte două persoane au fost rănite sâmbătă seara, pe DN1, la ieșirea din Avrig spre Brașov. Șoferul unui autoturism a intrat într-un TIR, după care a fost proiectat în altă mașină. Șoferul vinovat avea 73 de ani și era din Sibiu. A murit imediat după accident.

2- O tânără de 22 de ani, rănită într-un accident rutier într-o intersecţie în Mediaş

O tânără de 22 de ani, nevinovată, a fost rănită sâmbătă seara, după ce un medieşan de 29 de ani a intrat în maşina în care se afla fata. Totul s-a întâmplat la intersecţia străzilor M. Viteazu cu Petru Rareş, în municipiul Mediaş.

3- Un sibian beat a căzut de pe bicicletă, pe Calea Poplăcii

Un sibian beat a ajuns sâmbătă la spital, după ce a căzut de pe bicicletă, în timp ce mergea pe Calea Poplăcii.

4- Andrei Pleșu: Nu cred că Noica ar mai fi ales acum Păltinișul

Andrei Pleşu spune că Noica, dacă ar mai fi trăit acum, nu ar mai fi ales Păltinișul, ca loc în care să se retragă. Și asta din cauză că staţiunea sibiană nu mai este așa de liniștită ca în urmă cu 40 de ani.

5- Sibiul pierde cu Poli Iași – FC Hermannstadt este în criză de puncte

Pe stadionul „Municipal Nicolae Dobrin” din Pitești, Politehnica Iași a câștigat meciul cu Hermannstadt din etapa a patra din play-out-ul Ligii 1 Betano.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu