weekend cu multe party-uri și evenimente în sibiu - recomandările noastre

Petreceri, voie bună, piese de teatru…cam tot ce ți-ai putea dori pentru un final de săptămână reușit. Și toate se întâmplă la Sibiu. Acest weekend se anunță unul ploios, așa că evenimentele indoor sunt cele mai potrivite. Și sunt multe programate.

Cele cu care trebuie început sunt evident, petrecerile de la Cotton Pub by Night. vineri seara se dă start-ul distracției aici cu DJ Melkito care vine din Brașov, de la Il Caminetto. Și start-ul s-a dat, dar finalul încă e departe, așa că distracția va continua și sâmbătă seara, pentru că vine DJ Rareș Luca. O masă se poate rezerva la 0752 268 866. Nu mai stați pe gânduri, căci se dau repede.weekend cu multe party-uri și evenimente în sibiu - recomandările noastre

Târg Imobiliar și Salon de Mobilă la Sibiu – Zeci de expozanți și cele mai bune oferte
Dacă sunteți în căutarea unei locuințe, a materialelor de construcții sau de design interior, între 5 și 7 aprilie aveți timp berechet să le găsiți la Redal Expo, pe strada Sebastian Bach nr. 4. Pentru că va fi una din cele mai mari ediții, oferta va fi și una din cele mai variate de până acum.
Detalii AICI!

Pentru ca seara să decurgă bine și din punct de vedere gastronomic, înainte de distracție ar fi bine să treceți pe la Joy Me Pub, pentru că veți ave parte de o experiență super bună.

weekend cu multe party-uri și evenimente în sibiu - recomandările noastre

Vineri seara se reia spectacolul Faust la Fabrica de Cultură. Va începe la ora 19, la fel ca reprezentația programată pentru sâmbătă. Spectacolul durează 2 ore și 30 de minute, iar un bilet costă 50 și 40 de lei.

Tot vineri, dar mai devreme, de la ora 18, la Librăria Habitus vor avea loc noi discuții din cadrul conferințelor speciale FITS TNRS. De această dată Constantin Chiriac va dialoga cu Andrei Pleșu – Despre viziune, construcție și verticalitate. Detalii aici. 

Atelierul de creat povești îi așteaptă pe cei mici sâmbătă dimineața la Teatrul Gong. Diana Ribana este coordonatoarea proiectului și lucrează cu copiii între 6 și 10 ani. Ambele sesiuni, de la ora 10 și 12 durează o oră și 30 de minute, iar un bilet costă 14 lei.

weekend cu multe party-uri și evenimente în sibiu - recomandările noastre

Povestea celor trei purceluși…care sunt patru” se va juca tot la Teatrul Gong, sâmbătă de la ora 11 și duminică de la aceeași oră. Este un spectacol recomandat copiilor de peste 3 ani, durează 50 de minute iar un bilet costă 9 lei.

Visând glasuri” este un spectacol cu adevărat emoționat care vorbește despre lumea surzilor. Este recomandat copiilor de peste 7 ani și se joacă sâmbătă la Teatrul Gong, de la ora 18. Durează 40 de minute, un bilet costă 9 lei. Detalii despre piesă, aici.

D-alea carnavalului” de I.L. Caragiale se va juca duminică seara de la ora 19 la Teatrul Radu Stanca. Durează o oră și 40 de minute, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

 

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu