video miriuță nu mai vorbește de stadionul municipal - ’’ nu mai vreau să discut. întrebați conducerea!’’

Antrenorul lui FC Hermannstadt nu mai vrea să vorbească despre Stadionul ”Municipal”. Tehnicianul sibienilor spune că cei din conducere trebuie să se se preocupe de ceea ce se întâmplă cu lucrările la cea mai mare arenă a județului.

”Nu mai vreau să discut despre stadion pentru că mi-am bătut prea mult capul și nu trebuia să mă preocupe pe mine această treabă. Sunt oameni competenți în conducere care trebuie să se ocupe de treaba asta. Eu mi-am dorit enorm de mult. Nu sunt sibian, puteam să îmi văd de treaba mea… Pentru băieți mi-am dorit foarte mult, nu pentru mine. Ne antrenăm zi de zi și îi simt pe băieți cum își doresc să fie încurajați și ei. Până la urmă suntem oameni cu toții, nu suntem roboți. Întrebați conducerea, pe mine chiar nu mă mai interesează ce se întâmplă cu stadionul”, a spus joi Vasile Miriuță.

Totuși, Miriuță este convins că, dacă stadionul va avea 20.000 de locuri, toate s-ar umple la primul joc al echipei sibiene.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Nu mai e mult si, cumva-cumva, va fi omologat stadionul, dar tare mi-e teama ca nu prea mai ajuta (va fi frectia la piciorul de lemn…), iar dl. Miriuta va reusi cu brio sa retrogradeze aceasta echipa! Nu am auzit altceva de la Miriuta decat atitudine, stadion, noroc… cam putin!