cele mai luxoase apartamente de închiriat din sibiu de pe airbnb și booking

Sibiul este, de-a lungul anului, vizitat de o mulțime de turiști ce vin din toate colțurile țării și ale lumii. Mulți dintre ei nu pun accent mare pe locul unde vor dormi, fiindcă sunt interesați mai mult de distracțiile pe care le aduce orașul în sine. Cu toate acestea, alții vor să fie cazați în locuri extravagante, luxoase, cât mai aproape de inima urbei. Pentru ei, mulți proprietari pun la dispoziție apartamente de lux, în care să se simtă ca acasă.

Reporterii Ora de Sibiu au analizat lista apartamentelor din oraș și le-au selectat pe cele mai luxoase. Astfel, conform Booking și Airbnb, luxul va fi la el acasă, acolo unde există și un buget mare. Perioada aleasă este 27 aprilie – 30 aprilie, asta însemnând trei nopți de cazare. Așadar, în weekend-ul Paștelui, prețurile pentru două persoane pornesc de la aproximativ 500 de euro și ajung până la aproape 1.200 de euro.

cele mai luxoase apartamente de închiriat din sibiu de pe airbnb și booking
FOTO Booking/ 3 Strada Ludoș

10 de apartamente de lux pe Booking
În perioada 27 aprilie (sâmbătă) – 30 aprilie (marți), turiștii pot alege dintr-o listă de 10 apartamente. Cel mai ieftin se închiriază cu 591 de euro, adică în jur de 2.800 de lei. Apartamentul este situat chiar în centrul orașului, dispune de două dormitoare și o cameră de zi și are o suprafață de 120 metri pătrați. cele mai luxoase apartamente de închiriat din sibiu de pe airbnb și bookingFOTO Booking/ Central 2 bed apartment – Luxury traditional

În aceeași perioadă, un apartament situat la 200 de kilometri de Piața Mare, mai exact pe strada Nicolae Bălcescu, cu o suprafață de 85 metri pătrați și o capacitate de 4 persoane, va costa 596 de euro.

cele mai luxoase apartamente de închiriat din sibiu de pe airbnb și booking
FOTO Booking/ Down Town No 9

Cel mai luxos apartament din Sibiu este situat pe strada Ludoș, la doar 800 de metri de grădina zoologică. Are o suprafață de 178 metri pătrați și o capacitate de opt persoane. Apartamentul are trei dormitoare, o bucătărie utilată și o baie cu o cadă cu hidromasaj. Prețul pentru perioada aleasă, deci trei nopți de cazare este de 1.187 de lei adică aproximativ 5.640 de lei. cele mai luxoase apartamente de închiriat din sibiu de pe airbnb și bookingFOTO Booking/ 3 Strada Ludoș

Apartamente de lux de la 600 de lei pe noapte pe Airbnb
Pe platforma Airbnb, dacă selectăm apartamente unde să plătim între 600 de lei și 2.000 de lei pe noapte, ni se vor afișa 13 astfel de spații de cazare.

cele mai luxoase apartamente de închiriat din sibiu de pe airbnb și booking
FOTO Airbnb/ Maison Coco Art & Design Apartment

Așadar, pentru un apartament cu un dormitor cu trei paturi și o baie proprie, veți plăti în perioada 27 aprilie – 30 aprilie, pentru trei nopți, 1.800 de lei. Spațiul este situat în orașul vechi, la numai două minute de mers pe jos față de centrul orașului, într-o clădire construită în anul 1628. cele mai luxoase apartamente de închiriat din sibiu de pe airbnb și bookingFOTO Airbnb/ Maison Coco Art & Design Apartment

Un alt proprietar de pe airbnb își așteaptă oaspeții cu un apartament cu balcon cu vedere spre grădină, cu o disponibilitate de două dormitoare, două living-uri și o baie. Acesta este situat în zona Terezian din Sibiu și pentru trei nopți de cazare veți plăti 2.372 lei.

cele mai luxoase apartamente de închiriat din sibiu de pe airbnb și booking
FOTO Airbnb/ Terezianum Apt with balcony and garden view

De asemenea, pentru suma de 5,545 de lei veți putea petrece trei zile într-un apartament de lux, situat la numai doi kilometri de Piața Mare. Spațiul dispunde de trei dormitoare cu trei băi, iar accesul se face printr-o grădină. Locația este perfectă pentru cupluri.

cele mai luxoase apartamente de închiriat din sibiu de pe airbnb și booking
FOTO Airbnb/ DenHouse Special Apartments

Astfel, turiștii care vor să viziteze Sibiul au de unde alege în ceea ce privește spațiile de cazare. Atât pe booking, cât și pe airbnb, proprietarii au anunțuri postate, alături de imagini ale imobilelor pe care urmează să le închirieze.

Ultima oră

Comentariul meu