video magazin de haine din sibiu prădat de hoți – au ieșit cu brațele pline

Un magazin de îmbrăcăminte și încălțăminte de pe strada 9 Mai din Sibiu a fost prădat de doi hoți. Aceștia au stat la pândă și, când au prins momentul potrivit, au intrat, ieșind apoi cu brațele pline. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

În imaginilor video se vede cum doi tineri merg în fața magazinului situat pe strada 9 Mai și așteaptă. La un moment dat, amândoi merg înăuntru, însă prin intrări separate. După câteva minute, unul dintre hoți iese cu un braț plin de haine, după care se face nevăzut.

„Este vorba despre două magazine de fapt, dar care au intrare dintr-unul în celălalt. Ambele au ieșire la stradă”, spune fiul proprietarilor magazinul prădat de hoți.

Potrivit acestuia, magazinului nu era aglomerat atunci când hoții au acționat. Se pare că cei doi au creat o diversiune, tocmai ca să nu fie prinși la furat. „Au intrat amândoi deodată, iar când mama mea s-a dus la unul dintre ei, celălalt a ieșit repede cu brațul plin de haine pe partea cealaltă. Mama a auzit că s-a deschis ușa și a văzut că nu mai era nimeni în cealaltă încăpere. În momentul acela, s-a întors la celălalt și i-a făcut o poză”, povestește fiul proprietarilor.

Valoarea hainele furate se ridică la suma de 500 de lei. Întreaga scenă, care a fost și filmată, s-a petrecut în data de 20 martie, în jurul orei 10.30.
Din nefericire, nu este prima oară când au loc furturi în acest magazin. Se pare că în urmă cu ceva timp, aceiași hoți ar fi recurs tot la această metodă și au furat mai multe articole vestimentare.

Ultima oră

Comentariul meu