la mulți ani, arina ioana trif!

Astăzi este ziua de naștere a actriței naționalului sibian Arina Ioana Trif, pe care publicul din Sibiu o va vedea pe scena TNRS, în următoarea perioadă, în cele zece reprezentații ale spectacolului „Faust”, regia Silviu Purcărete, programate în perioada aprilie – iulie, în spectacolul „Povestea prințesei deocheate”, regia Silviu Purcărete (12 și 13 aprilie) și în comedia „Puricele în ureche”, regizată de Șerban Puiu (1 și 2 mai).

Mai multe informații despre activitatea artistică a actriței Arina Ioana Trif, pe site-ul oficial al Teatrului Național Radu Stanca Sibiu.
Arina Ioana Trif (n.3 aprilie 1984) a absolvit cursurile de licență în Actorie ale Departamentului de Artă Teatrală (Facultatea de Litere și Arte, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu), fiind, în prezent, actriță a Teatrului Național Radu Stanca din Sibiu. A făcut parte din distribuția a numeroase spectacole semnate de nume importante ale scenei românești și internaționale, colaborând cu regizori precum Silviu Purcărete (în Faust, Povestea prințesei deocheate), Radu Nica (în 10), Gigi Căciuleanu (Mozart Steps), Șerban Puiu (în Bărbate, treci la fapte!, Puricele în ureche), Botond Nagy (în Hedda Gabler), Alexandru Dabija (în Moroi), Victor Olăhuț (în Necunoscuta cunoscută), Armin Petras (în RUG), Gavriil Pinte (în Un tramvai numit Popescu), etc. Informații pe larg despre spectacolele și evenimentele TNRS, pe site-ul oficial al teatrului: www.tnrs.ro.

Ultima oră

Comentariul meu