foto pro românia și-a propus 12.000 de voturi la alegerile europarlamentare

PRO România și-a propus să convingă cel puțin 12.000 de sibieni să voteze cu candidații acestui partid, la alegerile europarlamentare. Liderul PRO România Sibiu, Gigi Fețeanu, este optimist și se bazează pe o listă cu politicieni cu experiență, printre care și comisarul european, Corina Crețu și o echipă de tineri sibieni, care nu au mai făcut politică, dar au reușit în domeniile lor, în care profesează.

Gigi Fețeanu: „Suntem optimiști”

Coordonatorul filialei judeţene Sibiu a partidului PRO România, Gigi Feţeanu, a anunţat astăzi, că obiectivul organizaţiei pe care o conduce este să obţină 12.000 de voturi la alegerile europarlamentare. „Avem şi noi un target de 12.000 de voturi. Am avut plăcerea să constatăm că la primul examen pe care l-am dat am reuşit să îl luăm cu brio, în sensul că, în campania de strângere de semnături, am avut un target de 8.000 de semnături, am reuşit să strângem 8.500 de semnături pe care le-am depus la sediul central de la Bucureşti. Acest lucru ne-a motivat şi ne determină să fim optimişti vizavi de atingerea celui de al doilea target”, a afirmat liderul filialei judeţene PRO România. Acesta a mai precizat că PRO România Sibiu numără 500 de membri, din care 10 % sunt tineri.

Lista de candidaţi la europarlamentare: Trei foşti premieri şi un comisar european

Lista de candidaţi la alegerile europarlamentare numără trei foşti premieri şi un comisar european. Pe primul loc se află fostul premier, Victor Ponta, pe locul doi este actualul comisar european, Corina Creţu, urmată de fostul premier, Mihai Tudose şi fostul premier al Republicii Moldova, Iulie Leancă.

Tiberiu Şerbăneci: „Foarte mulţi tineri ni s-au alăturat”

Coordonatorul de comunicare al PRO România Sibiu, Tiberiu Şerbăneci, a declarat că, tot mai mulţi tineri sunt interesaţi să se alăture filialei locale. „Avem alături de noi foarte mulţi tineri care s-au alăturat proiectului nostru, pro european”, a declarat astăzi, în timpul unei conferinţe de presă, Tiberiu Şerbăneci. Acesta a explicat că deja au avut loc dezbateri cu caracter social, economic, urmând să aibă loc întâlniri cu tinerii, în care să se explice care este rostul Parlamentului European şi de ce este important ca România să fie o voce puternică la Bruxelles. Atragerea de fonduri europene, posibilităţile de dezvoltare a mediului de afaceri, construcţia de autostrăzi sunt doar trei din subiectele de interes care sunt dezbătute şi la care caută soluţii, tinerii din PRO România, potrivit lui Tiberiu Şerbăneci.

Ultima oră

Comentariul meu