video se construiește un stadion modern la șelimbar - primăria vrea și o sală polivalentă
Foto Arhivă

La Șelimbăr vor începe anul acesta lucrările la modernizarea stadionului. Va avea câteva mii de locuri, iar primarul spune că echipa sibiană va fi primită să joace aici dacă municipalul nu va fi finalizat. 

Proiectul pentru modernizarea bazei sportive din Șelimbăr este demult gata, dar procedura de achiziție nu a putut începe din cauza bugetului aprobat târziu. ”Și noi, la fel ca și ale primării, am fost afectați de faptul că bugetul s-a aprobat târziu. Ne-am fi dorit să începem procedura de achiziție la finele anului trecut, dar nu a fost posibil. Așa că acum, după ce aprobăm și noi bugetul, vom începe demersurile”, spune primarul Marius Grecu. Acesta a declarat că stadionul va avea câteva mii de locuri. AFLA DE AICI CUM VA ARĂTA STADIONUL 

În același timp la Șelimbăr există posibilitatea construirii unei săli polivalente . ”Acum un an și ceva ma discutat cu cei de la ULBS pentru construirea unei săli pe terenul Armatei. Ei doreau 1800 de locuri, dar am propus să facem o sală mai mare, măcar 5000 de locuri, și astfel am putea avea o Sală Transilvania aici. Discuțiile nu au continuat, dar le-am pute relua, pentru că teren există și ar fi benefică o astfel de construcție”, spune Marius grecu.

Administrația are în plan introducerea unei agende sportive prin care să fie ajutați marii campioni care locuiesc în Șelimbăr.

Ultima oră

Comentariul meu