hoață prinsă la furat în sibiu – a spart două magazine de unde a luat țigări și bani
FOTO arhivă

O femeie în vârstă de 24 de ani, din Porumbacu de Jos, este cercetată de polițiști după ce ar fi furat bani și țigări din două magazine alimentare din Sibiu. Prejudiciul se ridică la aproape 8.000 de euro.

„În continuarea cercetărilor penale privind săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat, la data de 1 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au identificat și reținut o femeie în vârstă de 24 de ani, din localitatea Porumbacu de Jos, bănuită de săvârșirea faptelor”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Femeia este bănuită că, în zilele de 27 ianuarie, respectiv 20 martie, ar fi pătruns prin efracție în incinta a două societăți comerciale, ambele magazine alimentare, unul de pe starda Sibiel, iar celălalt tot de pe raza municipiului Sibiu, de unde ar fi sustras țigări și bani, cu un prejudiciu total de 37.000 de lei. Aceasta ar fi spart geamurile ca să poată intra.
Față de persoana în cauză polițiștii au luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu