dilemă legată de atacantul roskopf - de ce nu joacă încă pentru fc hermannstadt

Antrenorul Vasile Miriuţă spune că atacantul argentinian de 21 de ani nu joacă încă pentru că nu i-au venit toate actele.

Matias Exequiel Roskopf (21 de ani) a semnat cu FC Hermannstadt în urmă cu o lună, dar nu a apucat să debuteze până în acest moment. Vasile Miriuţă, antrenorul sibienilor, a lămurit totul: Roskopf nu poate juca pentru că nu i-au venit toate actele din Argentina.
”Nu sunt făcute încă actele. Fiind extracomunitar, are nevoie de mai multe hârtii şi durează din câte am înţeles. Chiar marți am vorbit cu el şi m-a întrebat dacă ştiu ceva. A rămas să vorbesc cu preşedintele, să vedem ce se întâmplă. Durează între 60 – 90 de zile totul, din câte am înţeles. Nu are dublă cetăţenie. Dacă avea, se rezolva mai repede. Aşteaptă cetăţenia italiană, aşa mi-a zis. Dar până în vară nu o primeşte”, a declarat Vasile Miriuţă pentru ProSport. Antrenorul a adăugat că Roskopf se pregăteşte cu echipa. ”El se antrenează cu noi acum, în fiecare zi. E ok fizic, dar nu ştiu cum se comportă în meciuri. Una e să îl vezi la jocuri şi alta e la antrenamente”.
Situaţia lui Matias Roskopf a fost una interesantă încă de la venirea în România. El trebuia să semneze iniţial cu FC Botoşani, dar din cauza unor probleme între moldoveni şi Boca Juniors, transferul nu s-a mai făcut.
Atacantul a mai evoluat până acum la echipa secundă a Bocăi Juniors şi la CA Torque (Uruguay), unde a fost împrumutat anul trecut.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. A-ti luat-o in bot fraierilor. Moldovenii au fost mai destepti ca voi. In 90 de zile se termina campionatul si voi il platiti degeaba.