video la șelimbăr începe construcția primei grădinițe
Foto Arhivă

Familiile tinere care locuiesc în Șelimbăr au motive de bucurie, pentru că anul acesta va începe construcția primei grădinițe din comună. Primăria are în plan ridicare a încă două grădinițe, doar că încă trebuie rezolvată problema terenului pe care acestea se vor ridica. 

Construcția primei grădinițe va începe anul acesta în Cartierul Tineretului, cel care se află între drumul județean și Cisnădie. ”Aici vom construi prima grădiniță. Locația este foarte bună mai ales pentru cei care lucrează în zona industrială vest, pentru că se află chiar la intrarea pe autostradă. Își pot lăsa copiii aici și merg mai departe la serviciu”, spune Marius Grecu.

Administrația are în proiect încă două instituții de acest fel, doar că nu se găsește terenul pentru construcție. ”Întâmpinăm aici o problemă. Noi nu putem plăti decât prețul pieței, stabilit prin expertiză. Suma pe care o avem a fost probabil prea mică pentru proprietarii de teren. Dar, la proiecția bugetară vom reanaliza și vom crește probabil prețul oferit”, spune primarul comunei.

Marius Grecu vizează două zone pentru construcția creșelor și grădinițelor- pictor Brana și doamna Stanca. ”Sper ca anul acesta să rezolvăm și problema terenurilor din aceste zone și să și începem proiectele. Asta ne propunem pentru că creșele și grădinițele sun instituții de care Șelimbărul are nevoie. Mi le doresc dela începutul mandatului și sper că anul acesta vom rezolva problema terenurilor și vom demara procedurile”, este încrezător Marius Grecu.

Ultima oră

Comentariul meu