un sibian a mers opt ani fără permis - folosea identitatea fratelui său
FOTO - Arhivă

Un sibian de 34 de ani a oferit povestea finalului de săptămână. După ce a fost oprit în trafic de polițiștii de la rutieră le-a spus acestora că de opt ani încălca legea.

Mai exact, a mprturisit că de opt ani circulă fără permis de conducere, iar atunci când este oprit în trafic oferă polițiștilor datele de identificare ale fratelui său. De acestă dată însă a fost descoperit.

a fost oprit duminică noaptea, iar etilotesul a arătat o concentrație de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. Câd i-au fosr cerute actele le-a spus polițiștilor că nu le are asupra sa. În urma verificării datelor personale oferite de către șofer, polițiștii au stabilit că acestea sunt false, bărbatul dându-se drept fratele său pentru a ascunde faptul că are dreptul de a conduce anulat.

În consecință, pe numele bărbatului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept anulat, conducere sub influența alcoolului, respectiv fals privind identitatea.

Ultima oră

Comentariul meu