stadionul municipal bun de joc după 15 aprilie - fc hermannstadt se întoarce acasă pentru cinci meciuri!

Lucrările la Stadionul” Municipal” din Sibiu par să se îndrepte spre finalizare. Clubul sibian FC Hermannstadt ar urma să joace acasă ultimele patru partide din play out. Prima partidă va fi cea cu FC Voluntari în etapa a VI-a, cel mai probabil pe 20 sau 21 aprilie.

Constructorii lucrează la stadion inclusiv și sâmbăta. Președintele clubului FC Hermannstadt, Teodor Birț speră să revină echipă cât mai repede acasă. Sibiul ar putea juca partida cu FC Voluntari pe stadionul ”Municipal” din Sibiu.
Contactat de Ora de Sibiu, președintele FC Hermannstadt – Teodor Birț a declarat faptul că condiția principală este să fie finalizată tribuna apoi se poate discuta dacă echipa va juca la Sibiu în acest sezon al play-out-ului.
”Nu vă pot spune nimic.  Prima dată să fie gata tribuna principală.. Apoi trebuie omologat terenul. Condiția primordială este să se finalizeze lucrările la tribună. Am înțeles că s-a lucrat inclusiv sâmbătă, ultima dată se cofra pentru șapa de beton. Teoretic, s-ar putea termina până la 15 aprilie.” a declarat Teodor Birț pentru Ora de Sibiu. Surse de încredere au explicat că în proporție de peste 90 la sută FC Hermannstadt o să joace acasă partidele cu FC Voluntari, Concordia Chiajna, Dinamo, FC Botoșani și Dunărea Călărași.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Nu pot sa cred ca aveti atata sarcasm sa glumiti de 1 aprilie cu asa ceva!
    Daca ati fi precizat ca nu este o…pacaleala, atunci as fi crezut. Asa insa este regretabil acest articol. 🙁