alde sibiu și-a propus să obțină 14 % la alegerile europarlamentare

Secretarul coordonator ALDE Sibiu, Ovidiu Gheorghe Tocaciu, a anunțat sâmbătă, că filiala sibiană și-a propus să obțină scorul de 14 la sută la alegerile europarlamentare. Deja, ALDE a început să își prezinte candidații la europarlamentare la Sibiu. Europarlamentarul Renate Weber și sibianca Daniela Kruppa, ambele candidate pentru alegerile europarlamentare au adresat un mesaj sâmbătă, către alegătorii din județ, cerându-le votul.

Tocaciu: ALDE are target la Sibiu de 14 % la europarlamentare

Liderul ALDE Sibiu, Ovidiu Gheorghe Tocaciu, a afirmat că filiala pe care o conduce, speră să realizeze în județul Sibiu, un scor de 14 la sută, la alegerile europarlamentare, în condițiile în care a recunoscut că în municipiul Sibiu, mulți dintre sibieni îl simpatizează pe președintele Klaus Iohannis, un susținător al PNL. ALDE Sibiu a reușit să aibă și un candidat pe lista pentru europarlamentare, pe Daniela Kruppa, președintele organizației de femei, care ocupă însă locul 32 pe lista de partid, deci nu are șanse să ajungă în acest an, europarlamentar.

Renate Weber: Summitul de la Sibiu este important

Europarlamentarul Renate Weber, candidată pe locul 3 pentru alegerile din 26 mai, a declarat sâmbătă, la Sibiu, că Summitul Uniunii Europene, care va avea loc în orașul nostru, în 9 mai, este unul important, la care se va discuta viitorul Europei, după despărțirea de Marea Britanie.

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu