zece ani de diete sănătoase la sibiu cu natur house bălcescu – rezultate evidente

Un stil de viață sănătos este important pentru a te simți bine în corpul tău, pentru ca el să funcționeze la parametrii optimi. Se vorbește foarte mult despre asta și mai ales despre o dietă echilibrată. La Sibiu acest concept nu a apărut acum, o dată cu noul trend, ci în urmă cu zece ani, atunci când Natur House Bălcescu s-a deschis aici.

Reeducare alimentară la Natur House

Cei care apelează la Natur House o fac pentru că cei de aici au peste 20 de ani de experiență în domeniul nutriției și al dieteticii. Cei care își doresc să slăbească prin abordarea unei nutriții echilibrate și personalizate vor intra într-un program de reeducare alimentară și consiliere nutrițională. În cadrul acestui program sunt îmbinate principiile unui stil de viață sănătos cu aportul benefic asupra sănătății al extractelor din plante care se regăsesc în gama de produse Natur House.

Scopul celor de la Natur House este de a veni în sprijinul persoanelor care își doresc să piardă în greutate. Programul nutrițional a avut deja succes pentru mai mult de 6 milioane de oameni, în toată lumea. Și asta pentru că slăbirea sănătoasă este cheia, și nu dietele-minune sau înfometarea, care sunt total respinse de cei de la Natur house.

Zeci de kilograme pierdute cu ajutorul Natur House

Andreea este una dintre persoanele care demonstrează că totul este posibil atunci când ai voință și atunci când ai alături specialiști care te îndrumă. Andreea a apelat la Natur House după ce a văzut rezultatul la un membru al familiei sale. ”O persoană din familie a fost în acest program de reeducare alimentară. În urma rezultatelor dobândite de aceasta am luat hotărarea să încerc şi eu. Acumularea de kilograme suplimentare a început după ce am rămas însărcinată. Apoi, în urma analizelor medicale de rutină, am descoperit anumite afecţiuni care au dus la o intervenţie chirurgicală”, povestește Andreea.

Programul de nutriție va începe efectiv după o perioadă de acomodare, pentru că stilul de viață nu se poate schimba brusc. ”Primele două săptămâni au fost mai grele , deoarece a trebuit să abordez un stil de viaţă total diferit faţă de cel cu care eram obişnuită… dar nu am renunţat. După ce am învăţat principiile Natur House, am început să mănânc sănătos şi nimic nu mi s-a mai părut dificil”, spune Andreea.

Pe tot parcursul programului cei care apelează la Natur House sunt susținuți și încurajați de nutriționiștii de aici. Se fac vizite periodice pentru a se stabili că scopul atins este atins, iar la terminarea programului se continuă monitorizarea.”Da, am avut parte de o schimbare radicală în viaţa mea. Sunt mult mai atentă cu ceea ce mănânc şi mă simt mult mai bine. În urma acestor schimbări şi problemele de sănătate s-au ameliorat”, spune Andreea.

Echipa Natur House Balcuescu

Contact: 0749 247 184

Sibiu, Piata Unirii, nr 1zece ani de diete sănătoase la sibiu cu natur house bălcescu – rezultate evidente

Ultima oră

Comentariul meu