weekend plin de evenimente la sibiu - party-uri și distracție cât încape!

E ultimul weekend….de martie. Așa că trebuie fructificat din plin, profitat de orice motiv de distracție. Și motive se găsesc mereu în sibiu, unde se organizează evenimente pentru toate vârstele și gusturile. Agenda doar trebuie aranjată în așa fel încât să ajungeți la cât mai multe dintre ele.

Locul în care e musai de mers este evident, Cotton Pub by Night. Vineri seara se dă start-ul distracției de weekend cu DJ Criswell. Va fi o noapte cu multe hit-uri ce vor răzbate din boxe. Și cum nu e bine ca distracția să țină doar o noapte, va continua și sâmbătă, în același loc. Atunci va urca la platane DJ Rareș Luca, despre care se știe deja că face super atmosferă. Și cum cel mai comod este să aveți un loc rezervat, sunați la 0752 268 866 și faceți acest lucru.weekend plin de evenimente la sibiu - party-uri și distracție cât încape!

Înainte de mega distracția din Cotton merită să treceți pe la Joy Me pe Calea Dumbrăvii. Au mâncare bună, bere specială și cu siguranță vă va pregăti pentru ce urmează.weekend plin de evenimente la sibiu - party-uri și distracție cât încape!

Și înainte de toate astea, care promit distracție de anii 2000, nu ar fi rău să participați la un eveniment ceva mai clasic. La Sala Thalia, de la ora 18, are loc Gala de operetă de primăvară cu interpreții Teatrului de Operetă din Budapesta. Biletele s-au pus în vânzare la prețul de 35 lei pe Bilete.ro , în rețelele de magazine Germanos, InMedio și la Poșta Română.

Vineri seara la Teatrul Radu Stanca are loc o reprezentație cel puțin interesantă: ”Călătoriile lui Gulliver (exerciţii scenice inspirate din opera lui Jonathan Swift)”. Este un spectacol nerecomandat celor cu vârsta mai mică de 12 ani, care va dura o oră și 25 de minute. Un bilet costă 20 și 25 de lei.

weekend plin de evenimente la sibiu - party-uri și distracție cât încape!

Atelierul de Meșterilit îi așteaptă pe cei mici sâmbătă, la Teatrul Gong, de la ora 10 și 12. Coordonatorul Aurelia Călinescu lucrează cu copiii cu vârste cuprinse între 4 și 6 ani și 7 și 10 ani. Durează o oră și 30 de minute, iar un bilet costă 14 lei.

Castelul zânei nopții„ se joacă la Teatrul Gong sâmbătă de la ora 18 și duminică de la ora 11. Spectacolul, realizat în maniera teatrului de animaţie se adresează copiilor preşcolari cât şi şcolarilor din clasele I-III. Acţiunea se petrece în Castelul Zânei Nopţii unde fenomenele naturii, personaje alegorice personificate, sunt invitate la … BAL. Spectacolul durează 45 de minute, iar un bilet costă 9 lei.

Bărbate, treci la fapte!” de Ray Cooney & John Chapman este spectacolul programat la Teatrul Radu Stanca sâmbătă de la ora 19. durează o oră și 30 de minute, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

Duminică aveți ocazia să ascultați un concert deosebit, și asta pentru că va fi interpretat de o violonistă de numai 10 ani, premiată la diverse concursuri naționale și internaționale. Rafaela Fernandez Samodaiev va concerta de la ora 17 la Biserica Evanghelica Sf. Ioan, Strada Mitropoliei nr. 32. Detalii aici. 

Tot la TNRS, în Sala Mare, duminică se joacă ”Îmi place cum miroși” după Neil simon. Este o comedie spumoasa în trei acte dupa un text de Neil Simon, unul dintre cei mai apreciati dramaturgi si scenaristi americani. Durează o oră jumătate, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu