video - înfrângere în ’’groapă’’ - fc hermannstadt pierde la dinamo

FC Hermannstadt a pierdut vineri seară cu 2-0 meciul disputat în deplasare cu Dinamo. Sibienii au avut un start catastrofal de meci.

Miriuță&co au plecat cu mâna goală din Capitală. Sibienii au capotat cu 0-2 în fața lui Dinamo, scorul final fiind pecetluit încă din primele 15 minute. Dinamoviștii au marcat din două faze fixe, iar handicapul s-a dovedit a fi unul de neremontat pentru gruparea sibiană.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=xDa2UTTFe_8″ splash=”https://i.ytimg.com/vi/xDa2UTTFe_8/maxresdefault.jpg” caption=”Dinamo – Hermannstadt: 1-0, gol Montini / Liga 1, et 3 play out ed 2018-2019″]
Astfel că golurile lui Montini (minutul 12) și Klimavicius (minutul 15) au pus plumb în picioarele fotbaliștilor de la FC Hermannstadt.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=1BFk_SaAknc” splash=”https://i.ytimg.com/vi/1BFk_SaAknc/maxresdefault.jpg” caption=”Dinamo – Hermannstadt: 2-0, gol Klimavicius ( 15) Liga 1, et 3 play out ed 2018-2019″]
Deși au avut 10 cornere și vreo 2-3 ocazii mari de a marca, Sibiul a plecat cu mâna goală din Capitală. La scorul de 2-0 pentru „câini”, Linas Klimavicius, marcatorul golului secund al roș-albilor, l-a trântit în careu pe Tsoumou, dar arbitrul central nu a dat nimic.

Miriuță s-a mâniat
’’Am făcut aceleași greșeli pe care le-am făcut și cu Chiajna. S-a jucat meciul în primele 15 minute. Am luat două goluri din două acțiuni. Am avut prima repriză vreo 20 de minute în care am jucat bine, iar în a doua repriză am fost peste ei. Dacă nu bagi mingea în poartă, fotbalul te pedepsește”, a declarat Miriuță, după meci.
Echipa noastră rămâne cu 17 puncte în clasament și pe loc de baraj. Runda viitoare evoluăm la Pitești cu Poli Iași, meciul fiind programat pe 6 aprilie de la ora 17.00.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Acest Miriuta ,mare antrenor face analiza jocului dupa,ca orice novice,dar nu este in stare sa anticipeze.Un antrenor mediocru care pe unde a trecut a lasat echipele in deriva.Eu nu inteleg cum conducerea lui FC Hermanstadt nu vede aceste aspecte.Nu mai departe de 5 meciuri in urma,Miriuta mare antrenor ne spunea ceva de play off, ca vom merge la FCSB nu ca mielul la taiat si aluat 3-0,ca vom invinge la Dinamo,si luat 2-0,dupa care hop ca vom merge la baraj si vom invinge acolo.Antrenor fara personalitae ,fara stiinta jocului care vorbeste gura fara el.Mi-ar fi rusine si mi-as da demisia d-le antrenor.