tânărul căzut în gol de la etajul șapte lângă cinema arta - polițiștii sibieni au mai multe ipoteze
FOTO arhivă

Cazul tânărului căzut în gol joi seara în jurul orei 23.00 vizavi de Cinema Arta, este anchetat de poliție. Nu s-a găsit nici un bilet de adio asupra băiatului de 18 ani, originar din Miercurea Sibiului.

Tânărul a murit pe loc în urma impactului cu asfaltul de pe trotuar. Acesta a fost găsit fără suflare de medicii de pe echipajul SMURD sosit de urgență la fața locului. ’’Din păcate, băiatul a fost găsit decedat de către echipajul Smurd’’, au explicat cei de la ISU.
Poliția a demarat cercetările imediat după petrecerea incidentului. Polițiștii nu au găsit nici un indiciu deocamdată care să arate clar dacă este vorba de o sinucidere sau de un accident, ori poate chiar de o crimă. Tânărul nu a lăsat nici un bilet sau vreo scrisoare de adio, iar tocmai din acest motiv a fost deschis un dosar penal de cercetare pentru ucidere din culpă.

VEDEȚI AICI MAI MULTE INFORMAȚII ȘI FOTOGRAFII DE LA LOCUL INCIDENTULUI
”Echipajele de polițiști care au ajuns la fața locului au constatat că este vorba despre un adolescent în vârstă de 18 ani, din localitatea Miercurea Sibiului, decedat. În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite circumstanțele în care a survenit decesul adolescentului’’, spune Elena Welter de la IPJ Sibiu. Reamintim că în urmă cu câteva zile, un alt tânăr a fost găsit spânzurat în Ștrand. Detalii AICI.
Tot zilele trecute un alt tânăr a fost găsit spânzurat de un copac la Mediaș. Detalii AICI!

Ultima oră

Comentariul meu