la furat de biciclete, în miez de noapte la sibiu – cum au acționat hoții
Hoții bicicletei - FOTO: IPJ Sibiu

Doi tineri în vârstă de 23, respectiv 24 de ani, din Vurpăr, au fost prinși la furat în Sibiu. Aceștia ar fi sustras o bicicletă de pe strada Negoveanu și au ascuns-o, cu gândul de a reveni să și-o însușească ulterior.

 „La data de 29 martie a.c., în jurul orei 00,30, în mun. Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au depistat două persoane de sex masculin care se deplasau pe jos, pe strada Negoveanu. După legitimarea celor doi, s-a constatat că este vorba despre doi bărbați în vârstă de 23, respectiv 24 de ani, domiciliați în localitatea Vurpăr”, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma discuțiilor purtate cu cei doi tineri care nu și-au putut justifica prezența în zona respectivă, precum și din investigațiile preliminare efectuate, polițiștii rutieri au stabilit că cei doi ar fi sustras o bicicleta cu puțin timp în urmă,  din spatele unui imobil de pe strada Negoveanu, bicicletă pe care ar fi ascuns-o cu intenția de a reveni pentru a o ridica ulterior.

Polițiștii au identificat locul unde era ascunsă bicicleta și i-au condus pe cei doi tineri la sediul Poliției Municipiului Sibiu în vederea audierii cu privire la cele constatate.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, urmând ca proprietarul bicicletei să fie identificat, iar bunul returnat.

Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu