foto – primăria schimbă barierele de la intrarea în piața mică – noi facilități

Municipalitatea sibiană a decis să înlocuiască barierele de la intrarea în parcarea cu plată din Piața Mică. Șoferii vor avea la dispoziție și un panou electronic cu disponibilitatea locurilor libere.

Piața Mică este deja de câteva săptămâni un adevărat șantier. Se înlocuiesc cablurile subterane, se schimbă pavajul deteriorat și de câteva zile se lucrează și în zona barierelor care dirijează accesul în parcarea auto.
Acestea au fost înlocuite complet cu unele noi și mai rapide în funcționare. Deocamdată accesul în Piața Mică se face dirijat de către Poliția Locală, până la punerea în funcțiune a barierelor. Ca și noutate șoferii vor putea vedea pe un panou electronic, amplasat la intersecția Faurului – Ocnei – 9 mai, dacă sunt locuri disponibile și numărul acestora. foto – primăria schimbă barierele de la intrarea în piața mică – noi facilitățiÎn acest fel vor putea să aleagă dacă stau sau nu la coadă pentru acces sau caută alte locuri de parcare disponibile. De asemenea plata contravalorii parcării în Piața Mică se va face în continuare la cele două automate, atât cash cât și cu cardul.

Ultima oră

Comentariul meu