mașinile de gunoi ar putea fi interzise dimineața în sibiu - blochează traficul!

Șeful Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, Tiberiu Ivancea, cere interzicerea mașinilor de gunoi, în municipiul Sibiu, dimineața, între orele 7.30 și 8.30, pentru că blochează traficul pe toate străzile. Propunerea a fost preluată azi de către Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP) și va fi înaintată Primăriei Municipiului Sibiu. 

Șeful Poliției: Să nu se ridice gunoiul, dimineața, timp de o oră, când traficul e cel mai aglomerat în oraș

Tineriu Ivancea a spus că dimineața, când copiii merg la școală și restul sibienilor la serviciu, în intervalul 7.30 – 8.30, traficul rutier este cel mai aglomerat în oraș și din cauza mașinilor de gunoi. Astfel, șeful IPJ Sibiu cere interzicerea mașinilor de salubritate în oraș, dimineața. “Vă propun să facem o solicitare în numele ATOP-ului către Consiliul Local, referitoare la limitarea traficului mașinilor de gunoi. Nu știu câți dintre dumneavoastră circulați între 7.30 și 8.00, dar vă spun că în fiecare zi mașini de la societatea respectivă blochează străzi întregi, străzi pe care circulația se desfășoară pe un singur fir, străzi cu sens unic, pentru ridicarea gunoaielor. Așa cum știm este o hotărâre de Consiliu Local pentru aprovizionarea pe zona centrală. Cred că după același model s-ar putea lua o astfel de hotărâre pentru interzicerea ridicării în intervalul orar 7.30 – 8.00 sau 8.30, când este cel mai mare trafic în municipiul Sibiu”, a explicat Tiberiu Ivancea. Cei din ATOP Sibiu i-au dat dreptate şi au susţinut această propunere. Ivancea a mai spus: “Cred că nu e un capăt de țară dacă în intervalul acesta orar nu circulă.”

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Pe același principiu se pot interzice si mașinile scolilor de șoferi,ccele care curăța străzile și după masă cele care asfaltează si cei care trasează orașul..