începe târgul imobiliar, construcții, amenajări și salonul de mobilă sibiu - oferte pe măsură și intrare liberă

SC SIBIU EXPO EVENTS Srl a avut acum patru ani o inițiativă unică pentru piața din Sibiu- organizarea unui Târg Imobiliar, Construcții, Amenajări și al unui Salon de Mobilă în același timp și în aceeași locație- REDAL EXPO SIBIU. Și se pare că ideea originală a fost și inspirată, pentru că anul acesta se organizează cea de-a cincea ediție. Și în aprilie se anunță a fi cea mai mare de până acum.

Astfel, dacă sunteți în căutarea unei locuințe, a materialelor de construcții sau de design interior, între 5 și 7 aprilie aveți timp berechet să le găsiți la Redal Expo, pe strada Sebastian Bach nr. 4. Pentru că va fi una din cele mai mari ediții, oferta va fi și una din cele mai variate de până acum.

Expozanți cu zecile
La Târgul Imobiliar, Construcții și Amenajări vor veni 20 de expozanți. Printre ei se află unii dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Sibiu, dar și cei mai buni constructori și specialist în amenajări interioare. Veți putea alege dintre case individuale, duplex-uri, apartamente mai mici sau mai mari, garsoniere, orice tip de locuință din Sibiu sau împrejurimi.

începe târgul imobiliar, construcții, amenajări și salonul de mobilă sibiu - oferte pe măsură și intrare liberă

Și cu siguranță că veți găsi ceva care se pliază pe cererile voastre, dar s-ar putea să nu aveți bani suficienți . Și asta se poate rezolva, pentru că la Târg vor fi prezenți reprezentați ai băncilor care oferă finanțare.

Cu locația găsită, finanțarea asigurată, urmează al doilea pas – al amenajării interioare. La târgul Imobiliar, Construcții, Amenajări veți găsi atât materialele cu care să vă aranjați apartamentul, cât și „meseriașii” care să facă acest lucru. Firme de construcții vin cu oferte speciale pe perioada târgului, așa că treceți și pe la standurile lor.

Salonul de Mobilă Sibiu
În aceeași perioadă, 5-7 aprilie 2019, va avea loc Salonul de Mobilă de la Sibiu, tot la Redal Expo. Așa că după ce veți găsi locuința perfectă, finanțarea potrivită pentru achiziționare și constructorii care să o amenajeze, casa trebuie și mobilată. Pe 2.000 de metri pătrați 30 de expozanți vor veni cu mobilă de cea mai bună calitate și pentru gusturi diferite. Va fi mobilă cu design clasic, mobilă modernă, de lux, dar și mobilă din MDF, accesibilă ca preț.

începe târgul imobiliar, construcții, amenajări și salonul de mobilă sibiu - oferte pe măsură și intrare liberă

La expoziție participă atât producători locali de mobilă veniți din toate colțurile țării , dar și companii direct importatoare .

Va fi expus și se poate cumpăra mobilier de bucătărie, living, dormitor, camera copiilor, canapele, paturi , mic mobilier dar și mobilier horeca și pentru spatii publice.

Așadar, dacă aveți în plan schimbarea locuinței și a mobilierului, între 5-7 aprilie vă puteți pune planurile în aplicare. Și e foarte simplu, pentru că toate se adună într-un singur loc. ”Am ales organizarea acestor târguri împreună pentru că sunt domenii conexe. Dacă cineva își dorește o locuință vine la Târgul Imobiliar, iar după ce o găsește își poate căuta mobilă și decorațiuni la Salonul de Mobilă. Oferim astfel vizitatorilor posibilitatea de a găsi ceea ce caută într-un singur loc, în același timp. În plus, toate ofertele beneficiază de oferte de preț, oferte valabile doar pe perioada târgurilor”, spune Ioana Aldea, managerul de proiect.

începe târgul imobiliar, construcții, amenajări și salonul de mobilă sibiu - oferte pe măsură și intrare liberă

Și pentru că anul acesta va fi cea mai mare ediție, merită să o vizitați. Intrarea va fi liberă vineri între orele 10 și 19, sâmbătă între 10 și 19 și duminică între 10 și 18.

Ultima oră

Comentariul meu