fuga după hoțul de bijuterii la sibiu – proprietarul l-a găsit ascuns într-un coteț

Urmărire ca în filme pe străzile din Sibiu. Un hoț a ajuns pe mâinile proprietarului unui magazin de bijuterii de unde furase un lanț de aur și a primit o bătaie crâncenă. În tot acest timp, omul, probabil, se ruga să vină poliția.

Hoțul, de loc din Ocna Sibiului, a intrat în magazinul de pe strada Turnului cu gândul să își umple buzunarul. A cerut să vădă un lanț de aur. Apoi a ieșit pentru câteva clipe, a revenit și a cerut vânzătoarei să mai vadă bijuteria încă o dată.
„I-a cerut soției să-i arate un lanț. Soția i l-a arătat, l-a pus pe tejghea și el a fugit. Soția a strigat după mine că e un hoț, m-am luat după el”, spune Elci Necmettin, patron magazin bijuterii, pentru stirileprotv.ro.
Ajuns în stradă, individul a dispărut. Proprietarul magazinului avea puține speranțe că îl va găsi pe hoț însă nu a renunțat. A alergat după el și, până la urmă, l-a descoperit ascuns într-o curte.
„După colț m-am gândit că nu îl mai văd, eu eram în spatele lui. Poarta s-a închis, am intrat în curte și am întrebat o doamnă: cineva a intrat aici? Cred că i-a fost frică doamnei să spună și a arătat numai cu degetul și era acolo un coteț vechi, era ascuns acolo, de acolo l-am scos”, a mai spus patronul.
Până la venirea polițiștilor, proprietarul magazinului de bijuterii l-a scos pe tânăr în stradă și i-a aplicat o corecție chiar sub ochii trecătorilor. VEZI AICI VIDEO
Tânărul a fost reținut de polițști.

Ultima oră

Comentariul meu