stefanini anunță că face angajări pentru unitatea din sibiu

Nu mai puțin de 400 de persoane urmează să fie angajate în total în cele trei birouri pe care Stefanini România le deține la Sibiu, București și Târgu Mureș.

Afacerile Stefanini România, subsidiara locală a producătorului brazilian de software Stefanini, au crescut anul trecut cu 22% faţă de anul anterior, la 47,5 milioane de euro. Pe lângă cele două divizii deja existente, de Dezvoltare Aplicaţii şi Service Delivery, compania a mai adăugat încă una, respectiv Digital Transformation şi a anunţat că în curând va lansa un Laborator de Inovaţie, motiv pentru care va angaja aproximativ 400 de persoane, anunță economica.net.
Poziţiile vor fi deschise în cele trei birouri pe care le deţine în România (Bucureşti, Sibiu şi Târgul Mureş), precum şi „la distanţă”.
„Avem toate capabilităţile aici în România şi suntem pregătiţi să creştem şi mai mult aici. România, mai mult ca oricând, este foarte importantă în strategia noastră”, a declarat Marco Stefanini, CEO-ul şi fondatorul companiei.
Biroul din România coordonează afacerile companiei în Polonia și Republica Moldova și urmărește extinderea în Ucraina în 2019, cu perspectiva de a angaja peste 100 de persoane în primul an.
„Pentru acest an, ne dorim să creștem productivitatea și să extindem automatizarea capacităților noastre de dezvoltare de aplicații software. În același timp, ne dorim să oferim calitate, în ciuda marjelor de profit în scădere și a unui cadru fiscal incert. Nu este o sarcină ușoară, dar cu această abordare îndrăzneață, ne vom întări poziția de jucător cheie pe piața de consultanță de business”, concluzionează Marco Stefanini.

Ultima oră

Comentariul meu