video foto anchetă de la protecţia copilului pentru băieţelul strivit de tractor la cisnădioara

Protecţia Copilului a început în această dimineaţă, o anchetă pentru a stabili dacă părinţii sunt sau nu de vină, în cazul băieţelului de 4 ani, peste care a căzut o remorcă de tractor, vineri, la Cisnădioara. Copilul este în continuare internat la Spitalul Clinic de Pediatrie, în stare critică, medicii fiind foarte rezervaţi.

Protecţia Copilului s-a autosesizat

Cei de la Protecţia Copilului s-au autosesizat şi urmează şi ei să cerceteze împrejurările în care s-a întâmplat acest accident, dacă a fost vorba de vreo neglijenţă a părinţilor copilului, potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Beatrice Muntean.

Copilul este în comă, foarte grav

Băieţelul de la Cisnădioara este în continuare internat la Spitalul Clinic de Pediatrie, în comă. „Copilaşul este în stare critică, intubat şi ventilat mecanic, instabil hemodinamic, cu disfuncţie multiplă de organe şi sisteme. Prognostic foarte rezervat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Pediatrie, dr. Ioana Mătăcuţă.

Copilul s-a strecurat lângă o remorcă, care s-a răsturnat peste el

Şoferul unui tractor a lăsat vineri, remorca ridicată, după ce a basculat pământul din ea şi a părăsit vehiculul, fără să observe că un băieţel de 4 ani se strecurase lângă tractor. Remorca a intrat în balans şi s-a răsturnat peste copil. „Băieţelul locuia în apropiere şi ar fi ieşit neobservat din curtea casei”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Elena Welter.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu