un tânăr de origine română a atacat un preot în canada

Un canadian de origine română a atacat cu un cuţit de bucătărie un preot într-o biserică din Montreal în timpul slujbei de vineri dimineaţă, potrivti CBS.

Din fericire, sutana preotului a împiedicat ca lama cuţitului să pătrundă adânc și a suferit doar „răni superficiale“, au anunţat autoritățile. Porivit informațiilor din presa canadiană, atacatorul este un bărbat în vârstă de 26 de ani din Montreal pe numei Vlad Cristian Eremia.

“Comportamentul său a fost ciudat, dar nu a spus nimic”, a declarat Pierre Vernier, unul dintre credincioşii care au participat la slujbă.
Embed from Getty Images

Vlad Cristian Eremia, de origine română, a compărut sâmbătă în faţa instanţei din Montreal, audierea fiind transmisă prin videoconferinţă, informează lapresse.ca. Bărbatul de 26 de ani a fost reprezentat de un avocat din oficiu. El va fi evaluat psihologic si social înaintea viitoarei audieri, luni. Instanţa s-a opus punerii sale în libertate. Agresorul, ale cărui motivaţii nu se cunosc deocamdată, s-a repezit în plină slujbă religioasă vineri asupra părintelui Claude Grou, aplicându-i lovituri de cuţit. Părintele Grou, în vârstă de 77 de ani, a fost rănit uşor, transmite Agerpres.

Eremia trebuia să se prezinte vineri după-amiază la un tribunal din Montreal.

El a primit o absolvire absolută în 2017 în legătură cu un caz de hărțuire criminală. Individul care a fost șomer a declarat faliment în 2016, având datorii de pete 16.000 dolari, potrivit sursei citate.

Ultima oră

Comentariul meu