ce s-a întâmplat în weekend la sibiu - accidente și două morți timpurii

Finalul de săptămână a fost unul cu întâmplări din seria ”ora neagră”. Un tânăr de 16 ani și-a pierdut viața într-un accident de circulație, iar postările sale de pe Facebook i-au anunțat parcă sfârșitul. un alt tânăr de 20 de ani a murit după ce s-a spânzurat. 

1- Tânăr găsit spânzurat în Sibiu – Lacrimi și durere acasă la el

Tragedie la Sibiu. Un tânăr de 20 de ani a fost găsit spânzurat în dimineața zilei de sâmbătă, în zona străzii Maramureșului, în spatele Bazei Pompierul.

2- Accident tragic între Daia și Roșia – Un copil a murit și alte trei persoane au fost rănite

Accident mortal pe drumul județean DJ106S, între Daia și Roșia. Un copil de 16 ani a murit, iar alte trei persoane au fost rănite, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de o glisieră și s-a răsturnat.

3- Cine este adolescentul mort în accidentul de la Roșia – Detalii despre starea răniților

Un adolescent de 16 ani a murit vineri seara, iar alți patru tineri au fost accidentați, toți cinci aflându-se într-o mașină care s-a răsturnat din cauza vitezei, pe DJ 106S, între Daia și Roșia. Tânărul de 20 de ani din accident, a fost externat din spital, el fiind cel mai puțin rănit. Un băiat de 18 ani este internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență, cu o vertebră fracturată și o contuzie dorsală, iar alți doi adolescenți, de 14 și 16 ani sunt internați la Ortopedie la Spitalul Clinic de Pediatrie, dar sunt în afara oricărui pericol.

4- Adolescentul decedat în accidentul de la Roșia publicase premoniții despre moarte pe Facebook

Copilul în vârstă de 16 ani, care a pierit vineri seara în accidentul tragic dintre Daia și Roșia, publicase mai multe postări pe contul săul de Facebook, în care, parcă, prevestea moartea. Adolescentul se afla în mașină cu alte patru persoane în momentul impactului.

5- Ministrul Cuc: Zborurile TAROM din Sibiu către Stuttgart și Munchen anulate spre binele companiei

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat într-o conferință de presă că noua conducere a TAROM trebuie să aducă pe un trend pozitiv compania. Din această cauză, cursele neperformante, printre care Sibiu-Stuttgart, Sibiu-Munchen sau cursele din Timişoara spre Chişinău și Stuttgart vor fi anulate.

6- Oradea dărâmă invincibilitatea Sibiului pe teren propriu

CSM Oradea s-a impus sâmbătă seară în meciul disputat la sala Transilvania. CSU Sibiu a cedat cu 70 – 72 (20 – 19 13 – 20 15 – 17 22 – 16).

Ultima oră

Comentariul meu