video foto - cine este adolescentul mort în accidentul de la roșia - detalii despre starea răniților

Un adolescent de 16 ani a murit vineri seara, iar alți patru tineri au fost accidentați, toți cinci aflându-se într-o mașină care s-a răsturnat din cauza vitezei, pe DJ 106S, între Daia și Roșia. Tânărul de 20 de ani din accident, a fost externat din spital, el fiind cel mai puțin rănit. Un băiat de 18 ani este internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență, cu o vertebră fracturată și o contuzie dorsală, iar alți doi adolescenți, de 14 și 16 ani sunt internați la Ortopedie la Spitalul Clinic de Pediatrie, dar sunt în afara oricărui pericol. 

Cel mai mare dintre băieți, externat din spital

Tânărul de 20 de ani, implicat în accidentul de vineri seara, dintre Daia și Roșia, a fost externat din Spitalul Clinic Județean de Urgență, cu recomandări medicale, potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, Decebal Todăriță. Potrivit acestuia, la Spitalul Clinic Județean de Urgență, la Neurochirurgie, mai este internat un băiat de 18 ani, care a suferit o contuzie dorsală și are fracturată o vertebră, fiind conștient, stabil.

Doi adolescenți internați la Pediatrie

Alți doi adolescenți care s-au aflat în mașina care s-a răsturnat aseară, unul de 14 ani, celălalt de 16 ani, sunt internați în Secția de Ortopedie a Spitalului Clinic de Pediatrie, dar sunt în afara oricărui pericol, a precizat directorul spitalului, medicul Stelian Banciu.

Cinci băieți au plecat cu o mașină, dar s-au răsturnat pe drum și unul dintre ei a decedat

Un băiat de 16 ani a murit aseară, el fiind pasager în mașina care s-a răsturnat. Șoferul mașinii și alți trei băieți care se aflau în autovehicul, au scăpat cu viață și se vor putea întoarce acasă, după ce vor fi vindecați de medicii de la Pediatrie și Județean.

De vină este șoferul, un tânăr de 20 de ani din Roșia

„Pe DJ 106S, intre Daia şi Roşia, un şofer în vârstă de 20 de ani, din Roşia, în timp ce conducea spre Daia, pe fondul vitezei neadaptate, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a pătruns pe sensul opus, a lovit glisiera din stânga şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În autoturism se aflau 5 persoane. Unul dintre pasageri, in jur de 16 ani, a decedat”, a anunţat aseară, purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Elena Welter.

YouTube video

Adolescentul decedat avea 16 ani

Tânărul decedat seara trecută în accident avea vârsta de 16 ani. Se pare că Gicu G. „prevestise” cumva ce urma să se întâmple, dat fiind faptul că, în ultimele postări de pe contul său public de Facebook, vorbea despre moarte. Vezi aici postările tânărului.

Ultima oră

Comentariul meu