video patru braconieri vâlceni, prinși pe olt, la avrig – pescarii au salvat 300 de kilograme de pește

„Captură” importantă pentru pescarii din cadrul Asociației Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din Sibiu. Joi noaptea, au reușit să prindă patru braconieri, care erau pe punctul să fure 300 de kilograme de pește din râul Olt, în zona localității Avrig.

Cei patru braconieri au fost depistați în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 2.00. Aceștiau aveau aproximativ 2.000 de metri de plasă în apă, în care prinseseră 300 de kilograme de pește. Când au venit pescarii, oamenii dormeau în mașină.
„Patru bărbați, toți din Vâlcea, unul cu ștate vechi, căci a mai fost prins, au fost depistați că aveau plasele băgate în apă, dar dormeau în mașină, pe marginea râului Olt. Pescarii au găsit o plasă de pescuit în mașină și când ne-am uitat în apă le-am găsit comoara”, spune Alexandru Mareș, AJVPS Sibiu.

Braconierii, prinși în fața faptului, au mărturisit că plasele nu erau ale lor, drept pentru care acum sunt acuzați pentru deținere legală. „Persoanele din Vâlcea identificate sunt cercetate de organele de organele competente”, spune Mareș.

Pescarii au eliperat toate cele 300 de kilograme de pește în apă.

Ultima oră

Comentariul meu