participare record la târgul de cariere sibiu

Târgul de Cariere Sibiu a avut loc în 19 martie și 20 martie la Hotel Ramada. La eveniment au participat peste 2000 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

La Târgul de Cariere Sibiu au recrutat cele mai active companii de pe piață: STC, Continental, Faurecia, Hornbach, Bosch Automotive, EON, Bertrandt, Swoboda, Kuka, Agile Freaks, Odu Rom Manufacturing, Azets, CGS, Leroy Merlin sau IFM. Peste 1000 de locuri de muncă din domeniile Automotive, Inginerie, Contabilitate, Producție Tehnică sau Consultanță au fost puse la dispoziția persoanelor interesate de un job.

Noutatea acestei ediții a fost introducerea unei zonei de gaming, destinată pasionaților de jocuri pe calculator. În zona de gaming, în cele două zile, s-au derulat competiții de League of Legends.
Și în acest sezon, recrutarea a fost efectuată într-un mod inteligent, prin intermediul unei aplicațiii prezentate în parteneriat cu eJobs România.

“La această ediție a Târgului de Cariere Sibiu am avut parte de o surpriză foarte plăcută, pentru că peste 2000 de persoane au fost interesate de eveniment. În cele două zile, angajatorii au primit CV-uri bine întocmite, candidații fiind pregătiți în prealabil pentru interacțiunea directă cu recrutorii. Sunt companii care au programat deja 30 de interviuri cu cei care și-au depus CV-urile la eveniment.” a declarat Alina Agafiței, PR Manager Târgul de Cariere.

participare record la târgul de cariere sibiu

Povestea Târgului de Cariere a început în anul 2006, în Cluj-Napoca și s-a conturat odată cu trecerea timpului. În prezent, după un deceniu de evenimente, Târgul de Cariere a devenit cea mai răspândită platformă de recrutare și totodată, cea mai complexă. Târgul de Cariere transformă evenimentele într-o adevărată călătorie pentru candidați și pentru companiile participante, una care implică dezvoltarea personală, inițierea și dezvoltarea carierei. Prin evenimentele de recrutare organizate, platforma pune accent pe multitudinea de oportunități existente.

Ultima oră

Comentariul meu