Doi hoți din Sibiu și Slimnic s-au trezit cu mascații în casă după ce au furat haine și scule

Doi tineri în vârstă de 22, respectiv 24 de ani, sunt cercetați de polițiști după ce au intrat în mai multe locuințe din Sibiu și au furat bunurile oamenilor. Cei doi sunt din Sibiu și Slimnic.

Potrivit IPJ Sibiu, joi dimineața, polițiștii de la Ivestigații Criminale au percheziționat trei locuințe, în continuarea unor cercetări penale, privind săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.
„În fapt, în perioada mai 2018 – februarie 2019, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu s-au înregistrat mai multe plângeri prin care se reclama faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuințe de pe raza municipiului, de unde au sustras mai multe bunuri, de la componente ale instalațiilor de încălzire la televizoare, scule și haine”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Doi hoți din Sibiu și Slimnic s-au trezit cu mascații în casă după ce au furat haine și sculeÎn urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat, la data de 21 martie a.c, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au pus în executare trei autorizații de percheziție la domiciliile a doi tineri în vârstă de 22, respectiv 24 de ani, din mun. Sibiu și Slimnic, bănuiți de comiterea faptelor.

Doi hoți din Sibiu și Slimnic s-au trezit cu mascații în casă după ce au furat haine și sculeCu această ocazie, au fost identificate mai multe bunuri despre care se presupune că ar proveni din săvârșirea infracțiunilor de furt.
Față de cei doi tineri, polițiștii au luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea a 9 infracțiuni de furt calificat.
Cercetările continuă în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

Ultima oră

Comentariul meu