video - calificare cu emoții pentru csu sibiu. craiova la un pas să dea lovitura
FOTO - CSU Sibiu / Adrian Bugariu

CSU Sibiu s-a calificat în Final 4 – Cupa României, după ce s-a impus la coșaveraj per totalul celor două manșe cu SCM U Craiova. În meciul retur oltenii au învins cu 79-66, după ce în tur Sibiul a bătut cu 89-74.

Meci cu emoții pentru echipa noastră favorită. CSU Sibiu a început meciul cu Craiova la adăpostul celor 15 puncte avantaj, după meciul din tur. Gazdele au început meciul în trombă și după primele zece minute, au recuperat 11 puncte din handicapul de 15, scorul fiind 28-17. În sfertul doi Sibiul a revenit în joc și a reușit ca până la pauza mare să aibă un handicap de doar 8 puncte în spatele Craiovei.
Partea a II-a a meciului a fost dominată de craioveni. Au adjudecat sfertul trei cu 23-21, iar în ultimul sfert au fost la un pas să treacă de bariera celor 15 puncte diferență per total, ratând ultima aruncare pe final de meci. S-a terminat per ansamblul celor două manșe 155-153 pentru CSU, iar Sibiul s-a calificat la turneul Final 4, al trofeului care ne lipsește din palmares.

De remarcat că antrenorul Dan Fleșeriu l-a folosit și pe americanul Ewing în acest meci. Acesta a jucat aproape 14 minute și a înscris 2 puncte.

CSU:
Tohătan 3, Hardy 18, Falker 17, Pratt 10, Tamulis 5, Philmore 5, Ewing 2.

Ultima oră

Comentariul meu