Șeful statului a declarat marți că el crede că liderul PSD, Liviu Dragnea, nu se află internat într-un spital de stat.

“Este un exemplu revoltător de incapacitate guvernamentală în domeniul sănătății publice. Răspunderea este clar la cei care guvernează. Noi la președinție nu ne putem face că nu vedem aceste probleme și este important să contribuim destul de serios la conștientizarea și cunoașterea acestei probleme. Avem oameni suficient de bine pregătiți care vor putea să vină cu expertiză și proiecte pentru îmbunătățirea. Această chestiune este una extrem de sensibilă și toate studiile sociologice arată că românii sunt foarte preocupați de ineficiența sistemului public de sănătate”, a spus Klaus Iohannis la o dezbatere din cadrul Festivalului One World Romania.
El a afirmat că nu crede că Liviu Dragnea este internat momentan în sistemul public de sănătate.
„Nu cred că s-a dus ăsta la un spital public”, a adăugat Iohannis.
Codrin Ștefănescu a declarat, pentru MEDIAFAX, că Liviu Dragnea rămână internat în spital, iar medicii îi vor face infiltrații „care să îl pună pe picioare” în perioada următoare când vor fi alegeri. Secretarul general al PSD a precizat liderul social-democrat va ajunge la operație din iunie încolo.
Liviu Dragnea este internat de duminică în spital, după ce a acuzat dureri de spate. Liderul social-democrat are o dublă hernie și probleme cervicale, potrivit unui anunț făcut de secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu. Acesta a adăugat că CEx al PSD, care trebuia să aibă loc joi pentru validarea listei candidaților la europarlamentare, va fi reprogramat pentru o dată ulterioară.

Ultima oră

Comentariul meu