firmă executată silit de primăria sibiu pentru datorii - sechestru pus pe bunuri

SC Avicola SA, o firmă din Sibiu, nu și-a mai plătit de vreme bună impozitele către administrația locală. Pentru acest motiv direcția Fiscală din cadrul Primăriei Sibiu a pus sechestru pe bunurile imobile ale societății.

Suma cea mai mare datorată primăriei este impozitul pe teren, care a ajuns la 8.012 lei. 6.446 de lei este valoarea impozitului datorat pentru clădirile societății, iar 491 de lei impozitul pe mijloace de transport. 1500 de lei este amenda, iar societatea are de achitat și 24 de lei cheltuieli de executare.

Astfel, suma datorată de firma care se ocupă cu creșterea animalelor se ridică șa 16.480 de lei.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Intrebati la primaria sibiu dep. Fisc care face abuz in serviciu in stil pervers: de ce sunt trasi administratori de la srl-uri la raspundere ca persoane fizice ????? Sunt prea cretini sa citeasca legea ????? Coruptie la primaria sibiu ca in Romania….cica Hermannstadt…o haita de prefacuti ordinari si uriti care numai fura !!! Asa ca inainte sa aratati cu degetul pe altii acumulati informatii detailate despre primaria hermannstadt corupta si imputita !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!