cele cinci știri de marți pe care trebuie să le știi

Polițiștii nu au audiat părinții băiețelului care a căzut de la etajul IV, dar s-a stabilit cum s-a întâmplat accidentul. Incendiul unui transformator i-a adus moartea unui sibian, iar un elev a dat foaia goală la simularea Bac-ului, în semn de protest.

1- Cum s-a petrecut tragedia cu bebelușul din Ștrand și cum să eviți accidentele cu copiii în casă

Luni după-amiază un bebeluș de 19 luni a căzut de la etajul IV al unui bloc din Ștrand iar după două ore în care medicii au încercat să-l salveze, copilul a murit la spital. Părinții sunt în stare de șoc, astfel că încă nu au fost audiați de polițiști, care au reușit însă să reconstituie filmul tragediei.

2- Persoană moartă pe strada Henri Coandă – A fost găsită carbonizată

Persoană moartă pe strada Henri Coandă – A fost găUn transformator electric de pe strada Henri Coandă a luat foc marți după-amiaza. Pompierii au stins rapid focul, dar au avut o surpriză neplăcută.

3- Un elev de la Brukenthal a dat foaia goală la simularea pentru BAC – A scris ”PROTEST” pe ea

#foaiagoală este protest inițiat de consiliul Național al elevilor încă de la simularea evaluării naționale. Elevii au fost îndemnați să prea foile de examen fără să fi scris ceva pe ele ca semn de protest față de ceea ce se întâmplă în învățământul românesc. Dacă la simularea evaluării naționale niciun elev sibian nu a făcut acest lucru, gheața a fost spartă la prima probă a simulării Bacalaureatului.

4- Accident mortal la Boița – Pieton târât 400 de metri de un TIR

Un tir a lovit luni seară pe raza localității Boița un pieton aflat pe partea carosabilă. Pietonul a fost lovit apoi de către o altă mașină. Șoferul tirului nu a oprit și a continuat deplasarea.

5- Firmă executată silit de primăria Sibiu pentru datorii – Sechestru pus pe bunuri

SC Avicola SA, o firmă din Sibiu, nu și-a mai plătit de vreme bună impozitele către administrația locală. Pentru acest motiv direcția Fiscală din cadrul Primăriei Sibiu a pus sechestru pe bunurile imobile ale societății.

 

Ultima oră

Comentariul meu