zi de luni nefastă: bebeluș mort și cinci răniți într-un accident. știrile zilei la sibiu

Săptămâna nu a început deloc bine. după ce dimineață cinci persoane au fost rănite în urma unui accident de circulație, spre seară un copil de un an și 7 luni a murit după ce a căzut de la etajul patru.

1– Un bebeluș a murit după ce a căzut pe geam de la etajul patru în cartierul Ștrand

Un băiețel de un an și șapte luni a murit după ce a căzut pe geam de la etajul patru pe strada Vrancea din municipiul Sibiu.

2- Accident cu cinci răniți la ieșire de pe A1 în Sibiu spre Agnita

Traficul rutier în zona de la ieșirea de pe autostrada A1, Sibiu – Sebeș către Agnita este afectat din cauza unui accident rutier.

3- Zeci de șoferi amendați la Sibiu pentru că vorbeau la telefon la volan

Săptămână de foc pentru polițiștii sibieni. Perioada 11 – 17 martie, a fost a fost o săptămână dedicată conștientizării participanților la trafic cu privire la importanța portului centurii de siguranță și utilizării dispozitivelor de retenţie pentru copii. Activităţile s-au înscris în calendarul european al Poliţiilor Rutiere – TISPOL SEATBELT.

4- Părintele Necula s-a retras de pe Facebook, după ce au apărut conturi false care cereau bani

Părintele Constantin Necula, unul din cei mai cunoscuți preoți creștin ortodocși din Sibiu, anunță că s-a retras de pe Facebook, din cauză că apăruseră conturi false, care cereau bani enoriaşilor în numele lui. Preotul sibian le spune credincioșilor pasionați de tehnologie, că Biserica este încă prezentă în mediul online.

5- Sute de elevi nu s-au prezentat la Simularea de Bac în prima zi la Sibiu

Niciun elev nu a încercat să copieze luni, la Bac-ul la Română. Totuși, peste 500 dintre cei 5.182 au lipsit.

6- Hermannstadt scoate un 2-2 spectaculos la Chiajna

FC Hermannstadt a scos un punct din deplasarea de luni seară de la Chiajna. Sibienii au condus cu 2-0, dar gazdele au revenit imediat în joc și au egalat.

 

Ultima oră

Comentariul meu