video - bianca andreescu, mesaj în română după ce a adjudecat trofeul la indian wells

Tânăra Bianca Andreescu, jucătoare din Canada de origine română, a câștigat turneul de la Indian Wells. La final jucătoarea a avut și un mesaj în limba română pentru cei prezenți.

Bianca s-a impus în fața jucătoarei Angelique Kerber, în trei seturi, 4-6, 6-3, 4-6, după două ore și 20 de minute de joc.
Jucătoarea în vârstă de 18 ani începuse această competiție pe locul 60 în ierarhia mondială, iar în urma acestei victoriei de la Indian Wells, Bianca Andreescu a urcat până pe locul 24 WTA.
„În primul rând vreau să o felicit pe Angelique Kerber pentru cum a jucat toată săptămâna, a fost o onoare pentru mine să împart terenul cu tine. Sper ca exemplul meu să fie urmat și de alți tineri sportivi, am crezut mereu că dacă muncești din greu și crezi în tine, poțo obține performanțe.


Este un moment devenit realitate, un rod al muncii mele de ani de zile”, a spus Bianca Andreescu, la finalul meciului, care a încheiat discursul cu un mesaj în limba română pentru toți susținătorii ei din țară: „Mulțumesc că sunteți cu mine și vă iubesc”.

Ultima oră

Comentariul meu