update foto - un bebeluș a murit după ce a căzut pe geam de la etajul patru în cartierul ștrand

Un băiețel de un an și șapte luni a murit după ce a căzut pe geam de la etajul patru pe strada Vrancea din municipiul Sibiu.

UPDATE 2 – Mama cercetată pentru omor din culpă
În momentul căderii, copilul era acasă cu mama. Aceasta este cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. Mai multe detalii, AICI.

UPDATE 1 – Copilul a murit la spital
Urmare a unui apel venit pe numărul de urgență 112, în jurul orei 16, ISU Sibiu a intervenit în mun Sibiu, strada Vrancei, cu un echipaj SMURD, pentru acordarea asistenței medicale unui copil de 1 an și 7 luni, căzut de la înălțime. Copilul a fost preluat de către echipajul medical în stop cardio-respirator, cu politraumatisme. Au fost efectuate manevre de resuscitare și a fost transportat de urgență la Spitalul Luther. Din păcate în jurul orei 18.00 a fost declarat decesul acestuia.

ȘTIREA INIȚIALĂ
Incidentul s-a petrecut luni după amiază în jurul orei 16.00.update foto - un bebeluș a murit după ce a căzut pe geam de la etajul patru în cartierul ștrandMama l-ar fi scăpat din ochi pe micuț preț de câteva minute și acesta a căzut în gol de la etajul patru. Echipajul de salvare a încercat să-l resusciteze pe micuț ,dar în jurul orei 18.00 a fost declarat decesul. update foto - un bebeluș a murit după ce a căzut pe geam de la etajul patru în cartierul ștrandPoliția face cercetări pentru ucidere din culpă.

Ultima oră

Comentariul meu