fc hermannstadt scoate un 2-2 spectaculos la chiajna
Foto Arhivă

FC Hermannstadt a scos un punct din deplasarea de luni seară de la Chiajna. Sibienii au condus cu 2-0, dar gazdele au revenit imediat în joc și au egalat.

Sibiul a început furtunos meciul de Chiajna. Tsoumou a deschis scorul rapid după numai patru minute, iar opt minute mai târziu Jazvic a finalizat o fază cu un șut plasat la colțul lung și tabela arăta 0-2.
Chiajna a revenit în joc în doar două minute. Gorobsov a redus din handicap în minutul 16, iar două minute mai târziu Bawab a adus egalarea. Acesta a fost de altfel și scorul final, Sibiul acumulând acum 17 puncte în clasament, cu șase mai multe decât adversara de luni seară. Următorul meci este cu Dinamo în deplasare.

Miriuță: ’’Sunt supărat pe câțiva jucători’’
’’O să analizez golurile primite. Niște greșeli ca în curtea școlii. Sunt foarte supărat pe câțiva jucători. Per total e un punct câștigat. Avem două săptămâni în care să ne pregătim bine, pentru că avem meci acum la Dinamo. Era bine dacă învingeam pentru că ne distanțam de locurile retrogradabile. Mai mult de asta sunt dezamăgit. E bine și un punct până la urmă..’’, a spus la final antrenorul Sibiului, Vasile Miriuță.

Ultima oră

Comentariul meu