culmea nesimțirii la sibiu – s-a băgat prin șanț ca să fenteze aglomerația și a intrat în fața coloanei de mașini
FOTO Rezidenti In Cartierul Arhitectilor - Calea Cisnadiei - Sibiu

Nesimțiții traficului la Sibiu. Așa se numesc șoferii care nu vor și nu pot să se conformeze legislației în vigoare. Cu un astfel de caz s-au confruntat participanții la trafic aflați, luni dimineață, pe Calea Cisnădiei.

Se pare că un șofer, aflat la volanul unei mașini de teren, a descoperit trucul prin care poate scăpa de aglomerația dimineții. A intrat prin șanț și a depășit, neregulamentar, toată coloana de mașini, după care s-a încadrat înapoi pe banda de mers.
Oamenii care au așteptat, „cot la cot” cu șoferul în cauză, în trafic, s-au arătat revoltați față de gestul acestuia. El a fost chiar fotografiat, imaginea fiind postată pe Facebook. Acolo, zeci de intrigi în legătură cu omul. „Așa specimene, în fața mea a intrat domnul”, spune Ana, participantă la trafic. Irina spune, pe Facebook: „Eu personal am crezut că nu m-am trezit încă și nu văd bine… mă întreb doar: dacă avea chef de offroad, de ce nu a mers direct pe câmp?”.
În astfel de cazuri, dacă șoferul ar fi fost depistat în fapt de polițiști, ar fi riscat o amendă de 580 de lei plus suspendarea permisului de conducere pentru o perioadă de 30 de zile.
Însă, nefiind văzut de oamenii legii, șoferul a scăpat și de amendă și a rămas și cu permis.

Ultima oră

Comentariul meu