infernul pe dn1 - blocaj la intrarea în făgăraș dinspre sibiu din cauza unui puternic incendiu

Traficul rutier este blocat, vineri seara, pe DN1, la ieşirea din Făgăraş către Sibiu, în județul Brașov, din cauza unui puternic incendiu de vegetație. Flăcările, care se extind cu viteză din cauza vântului, ating și cinci metri înălțime.

Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia rutieră pe DN1 este oprită pe ambele sensuri la ieşirea din localitatea Făgăraş către Sibiu, în judeţul Braşov, întrucât vizibilitatea este foarte scăzută, ca urmare a unui incendiu de vegetaţie. Reprezentanții ISU Brașov au declarat că focul se manifestă pe o suprafață de douăzeci hectare în jurul orașului Făgăraș, iar flăcările ating și cinci metri înălțime. Incendiul s-a extins cu repeziciune din cauza vântului puternic.infernul pe dn1 - blocaj la intrarea în făgăraș dinspre sibiu din cauza unui puternic incendiu

Pompierii intervin cu câte o autospecială cu apă și spumă în fiecare zonă. Practic, în acest moment în trei din cele cinci zone de acces in Făgăraș ard câmpurile: intrare în oraș dinspre Brașov, ieșire din Făgăraș spre Sibiu și intrare în oraș dinspre Hurez. Deocamdată nici incendiul dintre Făgăraș și Beclean nu a fost lichidat.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră pe DN1 a fost oprită pe ambele sensuri pe tronsonul kilometric 235-237 (la ieşirea din localitatea Făgăraş către Sibiu, în judeţul Braşov). Poliţiştii rutieri au luat această măsură din motive de siguranţă, întrucât vizibilitatea pe carosabil este foarte scăzută, ca urmare a unui incendiu de vegetaţie.

Un alt incendiu de vegetație a avut loc și în județul Sibiu, acolo unde au ars aproximativ 50 de hectare de vegetație uscată. Pompierii au reușit limitarea efectelor astfel încât incendiul să nu se extindă la fondul forestier. Intervenția a durat aproape trei ore.

Ultima oră

Comentariul meu