video foto traficul din sibiu blocat de #şîeu - sute de sibieni au ieșit în stradă în semn de protest

Sibiul s-a alăturat protestului #șîeu. Pentru prima dată în Piața Unirii s-au auzit claxoane nu de la șoferi nervoși, ci de la șoferi uniți în dorința de a circula pe autostrăzi în țara lor.

UPDATE 3 – Baschetbalistul Wilhelm Brosser va contesta amenda primită
Unul dintre cei trei tineri amendați fiindcă au protestat vineri după-amiază, la Sibiu, preț de 15 minute, susținând campania #șîeu, cea a autostrăzilor, este baschetbalistul Brosser Wilhelm. El a primit o amendă de 435 de lei și două puncte de penalizare, însă a refuzat să semneze procesul verbal. Acesta spune că, cel mai probabil, amenda va fi contestată în instanță. Detalii și video, AICI!

UPDATE 2 – Poliția explică de ce a dat amenzi. Printre cei sancționați și un baschetbalist de la CSU Sibiu
Bărbații au fost duși la secție și, ulterior, amendați cu 435 de lei fiecare, plus două puncte de penalizare. Aceștia au vârste cuprinse între 23 și 29 de ani și sunt din București, Avrig, respectiv Bungard. Printre ei este și baschetbalistul Wilhelm Brosser, de la CSU Sibiu. Detalii AICI!

UPDATE – Șoferi duși la secție pentru că au participat la protestul #sîeu
Pe bulevardul Mihai Viteazu, în zona sensului giratoriu de la complexul Cedonia, mai mulți șoferi au fost conduși la secție de către polițiști, pentru că ar fi blocat traficul, din cauza protestului #șîeu. Vedeți VIDEO și detalii AICI!

ȘTIREA INIȚIALĂ
De la ora 15 la 15:15 toți șoferii care au trecut prin zona Piața Unirii s-au oprit și au claxonat. 15 minute nimeni nu s-a supărat că șoferul din fața lui nu circulă mai repede.
CITIȚI ȘI: Sibiul în campania #șîeu – Mai multe firme și instituții întrerup lucrul la 15.00 – Trimiteți poze și le publicăm!
video foto traficul din sibiu blocat de #şîeu - sute de sibieni au ieșit în stradă în semn de protest video foto traficul din sibiu blocat de #şîeu - sute de sibieni au ieșit în stradă în semn de protest

Peste 300 de mașini au oprit în zona Piața unirii, dar străzile din oraș au fost în marea lor parte blocate de protestul #șîeu.

Cei care au protestat au venit cu pancarte pe care scria #șîeu, ați reușit, ne-ați unit sau #sînoi- #sîvoi?

 

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Poluare fonică, claxonatul interzis ca și în țările Uniunii Europene.
    Pe zi ce trece m-i se face scârbă să ies din casă din cauza inculturii și a mojiciei politicienilor de carton care habar nu au de țara în care s-au născut.
    Au trecut 29 de ani și infrastructura României este praf.
    Nu merităm lucrul acesta și sunt sigur că dacă ne unim 1000 de muncitori , ✋ de la ✋ adăugăm peste 5000 de km de autostradă în maxim 10 ani.
    Nu avem nevoie de așa ceva, acum.
    Dar, politicul este o joacă copilărească cu nevoile cetățeanului.
    Citind fițuicile scrise de alții nu rezolvă problemele României și a cetățeanului în speță.
    Rușine să vă fie.