taximetriștii sibieni se alătură protestului #șîeu – nu vor lua comenzi 15 minute
FOTO Facebook

Taximetriștii sibieni au confirmat, pentru Ora de Sibiu, că se vor alătura și ei campaniei #șîeu, „România vrea autostrăzi”. Pentru a susține cauza, aceștia își vor opri activitatea, vineri, la ora 15.00, preț de 15 minute.

Taximetriștii care lucrează pentru firma de TAXI 924 au anunțat că își vor întrerupe activitatea și nu vor mai lua comenzi. Nici la dispecerat nu va răspunde nimeni.
„Noi ne vom întrerupe activitatea. Asta înseamnă că începând cu ora 15.00 și până la ora 15.15 taxi-urile de la 924 nu vor lua comenzi. La dispecerat nu va răspunde nimeni”, spun cei de la TAXI 924.

În schimb, dacă doriți să mergeți cu una dintre firmele de TAXI 942 sau 953, între 15 și 15.15 minute, s-ar putea să aveți o surpriză. Și asta pentru că o parte din taximetriștii de la 942 ar putea opri lucrul. ”Nu avem ceva organizat la nivel de dispecerat, dar dacă șoferii doresc să oprească lucrul o pot face”, spune directorul firmei. În aceeași situație se află și cei care lucrează la TAXI 953.

Tu cum protestezi?
Dacă și tu sau firma la care lucrezi se alătură campaniei, așteptăm să ne spui printr-un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau printr-un email la oradesibiu@gmail.com. Mai multe detalii găsești AICI!

Ultima oră

Comentariul meu