update sibiul în campania #șîeu - mai multe firme și instituții întrerup lucrul la 15.00 - trimiteți poze și le publicăm!

Fenomenul #șîeu a devenit viral în doar câteva zile de la lansare. Sibiul se alătură și el protestului și zeci de firme din județ, dar și instituții publice vor întrerupe lucrul timp de 15 minute începând cu ora 15. Ora de Sibiu vă lansează o provocare: faceți poze în timpul celor 15 minute de pauză și trimiteți-le către noi. Vor fi apoi publicate pe www.oradesibiu.ro

UPDATE 10
Sibienii au trimis pe Facebook-ul Ora de Sibiu, mai multe imagini în care sunt prezentate firmele ori afacerile ce își vor opri activitatea la ora 15. Printre ele se numără și Magazinul Casa Ta din Sibiu. update sibiul în campania #șîeu - mai multe firme și instituții întrerup lucrul la 15.00 - trimiteți poze și le publicăm!

Pofticioșii trebuie să își pună pofta în cui, vineri, la ora 15, fiindcă Grizzly Pizza are 15 minute pauză. update sibiul în campania #șîeu - mai multe firme și instituții întrerup lucrul la 15.00 - trimiteți poze și le publicăm!

Și firmele SC Madis Serv SRL și SC Macarale SRL se alătură grevei pentru autostrăzi. update sibiul în campania #șîeu - mai multe firme și instituții întrerup lucrul la 15.00 - trimiteți poze și le publicăm!
Nici de la Peronul cu Prăjituri nu vă beți putea înfrupta timp de 15 minute, și nici de la magazinul non-stop de lângă.
UPDATE 9

Una dintre cele mai importante bănci din România este alături de susținătorii campaniei #șîeu. Detalii aici. De asemenea, și controlorii de trafic aerian se alătură protestului #sîeu, la Aeroportul din Sibiu. Citește aici mai multe detalii.

PrintCenter,  centrul de imprimări, va întrerupe activitatea timp de 15 minute în cele cinci centre din 3 orașe ale țării- Sibiu, Brașov și București.

UPDATE 8
Și firma SC EUROFLUID PROIECT își va întrerupe activitatea pentru 15 minute. „Oprim utilajele din atelier și nu răspundem la nicio solicitare pe mail sau la telefon”, spun reprezentanții firmei.

Gama Construct, constructorul parcului industrial Kuka, se alătură protestului #șîeu, spune un cititor al Ora de Sibiu.
update sibiul în campania #șîeu - mai multe firme și instituții întrerup lucrul la 15.00 - trimiteți poze și le publicăm!
Angajații firmei Smart Tools Distribution au anunțat că nu lucrează. update sibiul în campania #șîeu - mai multe firme și instituții întrerup lucrul la 15.00 - trimiteți poze și le publicăm!UPDATE 7 Fabrica de lactate Seviș nu va mai produce timp de 15 minute, iar magazinul din Shopping city sibiu nu va vinde nimic în această perioadă.

Tot în Shopping City Tucano Coffee a anunțat că se alătură #șîeu.

UPDATE 6 Cei care lucrează la proiectele Târgul Imobiliar Construcții și Amenajări și la Salonul de Mobilă Sibiu se vor opri 15 minute din planificarea celor două evenimente care au loc în luna aprilie la Sibiu, alăturându-se astfel mișcării #șîeu. ”Facem acest lucru din solidaritate cu expozanții care vin la cele două târguri. Și ei vin pe aceleași drumuri naționale, ceea ce le îngreunează deplasarea. Dacă ar venit pe autostradă s-ar mișca mult mai repede și nu ar fi nevoiți să plece cu două zile înainte, încărcați cu produsele expuse, pentru a ajunge la timp la evenimente”, spune Ioana Aldea, managerul de proiect.

Clientele magazinului Cindy pot merge vineri la cumpărături aici, doar că de la ora 15 la ora 15:15 nu vor putea achita ceea își doresc să cumpere, și asta pentru că și aici se protestează #șîeu.

UPDATE 5 SIBIO, cafeneaua din Piața Mică va refuza să servească clienții de la ora 15 și până la ora 15:15. Dar imediat după veți bea acolo cea mai bună cafea din oraș.

update sibiul în campania #șîeu - mai multe firme și instituții întrerup lucrul la 15.00 - trimiteți poze și le publicăm!

UPDATE 4
Și restaurantul Trattoria Ciao Italia a anunțat că va înceta munca preț de 15 minute. „Astăzi, 15.03.2019, ora 15:00, 15 minute – Protestăm pentru construcția de autostrăzi #șîeu #trattoria #vremautostrazi”, transmit reprezentanții restaurantului.update sibiul în campania #șîeu - mai multe firme și instituții întrerup lucrul la 15.00 - trimiteți poze și le publicăm!

UPDATE 3 Smart tools Distribution va întrerupe lucrul timp de 15 minute. Și angajați de aici își doresc autostrăzi pe care să circule în România.

UPDATE 2 Spitalul Județean se alătură și el protestului #șîeu, dar fără a întrerupe efectiv activitatea. ”Din punct de vedere tehnic este aproape imposibil să întrerupem activitatea, pentru că oricând poate apărea o urgență. Dar suntem alături de cei care protestează, ne alăturăm lor și cauzei, dar pacientul e pe primul loc și din acest motiv nu ne putem opri activitatea”, spune Decebal Toderiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean.

Dacă doriți să mergeți cu taxiul între 15 și 15:15 minute, s-ar putea să aveți o surpriză. Și asta pentru că o parte din taximetriștii de la 942 ar putea opri lucrul. ”Nu avem ceva organizat la nivel de dispecerat, dar dacă șoferii doresc să oprească lucrul o pot face”, spune directorul firmei. Același lucru se va întâmpla și la firma 953, în timp ce la 924 toți taximetriștii vor întrerupe activitatea. Detalii aici. 

UPDATE 1  Nici restaurantele nu vor sta deoparte, astfel că și ele se vor alătura campaniei „România vrea autostrăzi”.
„Grevă românească pe insula japoneză din Sibiu! Vineri, în 15.03.2019, ora 15:15, pentru 15 minute ne vom opri activitatea, alăturându-ne inițiativei “România vrea autostrăzi! #șîeu“! Sushi on!”, anunță cei de la Osushi.

Și lanțul de restaurante Dabo Doner îșă va întrerupe activitatea vineri, la ora 15.update sibiul în campania #șîeu - mai multe firme și instituții întrerup lucrul la 15.00 - trimiteți poze și le publicăm!

Salonul de înfrumusețare Inspire Studio din Sibiu și-a anunțat, de asemenea, întreruperea activității. „Ne alăturam și noi campaniei apolitice #romaniavreaautostrăzi, și luăm o pauză de la activitatea noastră de vineri, alături de multe alte companii din Sibiu si din țară. Suntem solidari și ne place sa ne implicăm în inițiative care ne reprezintă, pentru că ne dorim normalitate, autostrăzi și promisiuni respectate”, spun, pe Facebook, reprezentanții Inspire Studio.update sibiul în campania #șîeu - mai multe firme și instituții întrerup lucrul la 15.00 - trimiteți poze și le publicăm!

CopyCenter-ul Sory Sibiu susține și el demersul campaniei #șîeu. „Susținem proiectul România vrea autostrăzi . #sieu #romaniavreaautostrazi #15martie #15minute #sorysibiu”, anunță reprezentanții. Astfel, vineri, timp de 15 minute, angajații de aici vor lua o scurtă pauză.update sibiul în campania #șîeu - mai multe firme și instituții întrerup lucrul la 15.00 - trimiteți poze și le publicăm!

Și sindicaliștii de la Tursib au propria lor formă de protest. Ora de Sibiu a anunțat joi că autobuzele vor circul normal și nu va fi întreruptă activitatea. În schimb, șoferii ce se vor afla în trafic vor circula cu farurile aprinse.

Știrea inițială
Restaurante, firme, instituții publice, firme private, sunt cu zecile în județul Sibiu care se alătură protestului #șîeu.

Pub-ul NOD din Piața Mică va întrerupe activitatea timp de 15 minute. ”Suntem mici, dar știm că împreună suntem o forță puternică! Așa că în data de 15 martie, la ora 15:00, pentru 15 minute, întrerupem activitatea la NOD și stăm pe banchetă, la soare. Și NOD vrea autostrăzi! Cine ni se alătură?”, este mesajul lor.

Angajații Transagape se alătură și ei protestului #șîeu, așa că de la ora 15, timp de 15 minute vor întrerupe lucrul.

Acestora li se alătură firmele conduse de membri PNL și USR.

ITNT, firma de IT, condusă de Lucian Todea va face și ea o pauză și angajații se vor odihni în cele 15 minute de pauză. Ei sunt cei care au pus bazele viitoarei criptomonede Elrond.

Angajații Smartbill vor face și ei o pauză la ora 15, pentru că își doresc autostrăzi în România.

Tu cum protestezi?
Dacă și tu sau firma la care lucrezi se alătură campaniei, așteptăm să ne spui printr-un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau printr-un email la oradesibiu@gmail.com. Mai multe detalii găsești AICI!

 

 

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu